Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscopul chinezesc despre destin. Ce semnificaţii are anul în care te-ai născut, în funcţie de decadă

0
11 Sep 2021 08:55:31
Autor: Click! pentru femei
În cultura chineză, astrologii analizează destinul unui om în funcţie de anul naşterii FOTO Shutterstock
În cultura chineză, astrologii analizează destinul unui om în funcţie de anul naşterii FOTO Shutterstock

În cultura chineză, astrologii analizează destinul unui om în funcţie de anul în care s-a născut. Fiecare an reprezintă o zodie, iar fiecare decadă are caracteristicile ei, pozitive şi negative, preluate de zodii.

Destinele zodiilor sunt studiate în funcţie de anul naşterii, de elementele primordiale ale zodiilor, dar şi de sezonul venirii pe lume. Mulţi astrologi antici ţineau cont şi de decada în care un om s-a născut. Spre exemplu, anii 1970 erau consideraţi mai norocoşi spre deosebire de anii 1990, care au fost mai puţin favorizaţi de noroc, iar cei născuţi după 2010 riscă să aibă un destin guvernat de singurătate şi provocări.

Decada 1960-1970

Anii cuprinşi în această decadă sunt consideraţi ani norocoşi, pentru că numărul 6 are valenţe benefice. În limba chineză, modul în care se pronunţă numărul 6 sună foarte aproape de termenul „curent‟, adică fluid, curgător, precum izvoarele şi râurile sau curenţii buni de vânt, care aduc ploaia liniştită. Anii ’60 au fost consideraţi prosperi şi bogaţi, au fost ani în care s-au înmulţit beneficiile, avantajele materiale şi şansele. Astfel, persoanele născute în acei ani vor avea un destin mai lin, vor primi mai uşor de la viaţă ceea ce alţii obţin foarte greu şi se vor bucura de o viaţă îndelungată şi îndestulată.

Descoperă aici ce previziuni au astrologii chinezi pentru destinul tău, în funcţie de decada în care te-ai născut.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările