Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscopul despărţirilor. Motivele care le determină pe zodii să iasă din relaţii

0
23 Apr 2021 14:55:09
Autor: Click! pentru femei
Nativii pot renunţa la parteneri chiar dacă relaţia este consolidată FOTO Shutterstock
Nativii pot renunţa la parteneri chiar dacă relaţia este consolidată FOTO Shutterstock

Într-un cuplu, despărţirea poate să intervină mai devreme, mai târziu ori deloc, dacă există compatibilitate ridicată între nativi. Însă, pe lângă educaţie, evoluţie şi diferenţele dintre sexe, există şi câteva trăsături care ne diferenţiază, în funcţie de zodie, şi care ne arată care este riscul să ajungem la despărţire.

Orice relaţie de cuplu trece prin perioade mai bune şi perioade mai proaste. Uneori, crezi că sunteţi pe drumul cel bun, că ai şanse să îmbătrâneşti frumos lângă partenerul ales. Dar exact când eşti mai sigur de statutul relaţiei, apare ceva şi schimbă lucrurile. Iubirea este imprevizibilă şi întotdeauna vor fi provocări în viaţa unui cuplu. Uneori, răneşti persoana iubită, alteori, ea se declară plictisită de relaţia voastră. Sunt multe coordonate în poveştile de iubire, însă când vine vorba despre astre, există şi motive pentru care nativii din zodiac le consideră demne de despărţiri. Pur şi simplu, Vărsătorul, de exemplu, va ieşi fulgerător din relaţie, dacă începi să devii prea emoţional.

Berbec

Sună a clişeu, însă nu insista agresiv să fii cu omul pe care îl îndrăgeşti, dar nici nu ceda prea uşor. Nativul Berbec iubeşte să fie el acela care iniţiază ritualul de cucerire, iar dacă nu eşti o provocare pentru el, nu îi vei menţine interesul. E limpede că despărţirea în relaţia de cuplu intervine când nu se mai simte cuceritor, când simte că nu te mai are în mrejele lui.

Află aici ce îl face pe fiecare nativ al zodiacului să renunţe la partenerul său, chiar dacă relaţia este consolidată, iar iubirea încă există.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările