Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Ireal.ro. Va fi bine pe 1 Iunie. AQUA Carpatica Kids vă invită la cel mai mare eveniment virtual, în premieră în România

0
Articol publicitar
28 May 2020 16:18:55
Autor: ADH

Micile mari victorii continuă. AQUA Carpatica Kids le susţine. De 1 iunie, va fi bine. Ziua Copilului este în fiecare an o zi specială atât pentru copii, cât şi pentru cei mari care nu au uitat niciodată bucuria copilăriei. Însă, anul acesta, vă propunem să sărbătorim 1 Iunie altfel.

Ireal.ro. Va fi bine pe 1 Iunie.

Viitorul a sosit şi nu mai e cale de întoarcere. Platforma ireal.ro îşi va deschide porţile şi vă va primi în lumea sa fantastică, prima lume mixtă virtuală în care totul este posibil. Veţi descoperi tărămuri de poveste, vă veţi împrieteni cu animăluţele voastre preferate, chiar şi cu cele mai fioroase dintre acestea. Veţi avea parte de experienţe inedite şi pentru câteva ore tot ce pare ireal şi de neatins va deveni realitate. Vă invităm să păşiţi cu încredere în lumea plină de magie a copilăriei şi să vă bucuraţi din plin de toate momentele frumoase şi suprizele pe care vi le-am pregătit alături de partenerii noştri.

Invitaţie

Dragi copii, părinţi şi bunici, dar şi cei care încă vă mai simţiţi mici, vă invită cu mic, cu mare la cel mai frumos eveniment de sub soare. Vă invităm să redescoperim împreună micile mari bucurii ale copilăriei la cel mai mare eveniment virtual, în premieră în România, marca Ireal.ro.

Când?

Pe data de 1 Iunie, începând cu ora 16:00, totul VA FI BINE.

Unde?

Cel mai mare eveniment virtual dedicat zilei de 1 Iunie va avea loc în tărâmul magic găzduit de platforma online Ireal.ro/VaFiBine. 

Cine?

Voi. Prietenii voştri. Şiii:

Gaşca Zurli

Maia Mălăncuş, Maria Popa, Andra Gogan, Magicianul Robert Tudor 

Dar şi invitaţii lor surpriză.

Magicianul Robert Tudor îi aşteaptă pe copii să ia parte la un live interactiv, într-un decor ireal plin de ghicitori. Magia şi jocul se vor îmbina şi, timp de o oră şi jumătate, copiii vor putea vorbi cu personajele lor preferate.

Ne bucurăm să petrecem 1 Iunie alături de voi, de micuţii voştri. Întămpină viitorul pe ireal.ro/vafibine. Micile mari victorii continuă. AQUA Carpatica Kids le susţine. Rămânem responsabili. Va fi bine.

Despre Ireal.ro

Ireal.ro este prima platformă de mixed reality din România, care aduce realitatea virtuală mai aproape de oameni. Este alternativa perfectă pentru a lua parte la evenimentele preferate, de oriunde te-ai afla.

Mai mult, aceasta este interactivă şi îi permite utilizatorului să comunice şi să fie parte activă din show, fie prin intermediul avatarelor personalizate, fie prin mesajele transmise live, în timpul show-ului.

Platforma ireal.ro a fost creată de Marius Moga, împreună cu Sebastian Dobrincu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii