Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

La ce se referă, de fapt, expresia „Te-a tras curentul”. Mit sau realitate?

0
2 Mar 2021 09:06:59
Autor: Click! pentru femei
Curentul de aer este o variaţie de temperatură, ce produce o mişcare a maselor de aer asupra unei anumite regiuni ale corpului tău
Curentul de aer este o variaţie de temperatură, ce produce o mişcare a maselor de aer asupra unei anumite regiuni ale corpului tău

Expresia „m-a tras curentul” este foarte des utilizată de către români. Mulţi spun că sunt victimele directe ale acestui fenoment şi se confruntă cu dureri de cap, de spate sau cu răceli serioase. Alţii consideră că este doar un mit inventat de români. Este real pericolul dat de curent sau este doar o idee preluată din moşi-strămoşi?

Foarte multe persoane cred că acest curent aduce cu el o adevărată primejdie şi devin temătoare în momentul aerisirii unei camere sau când se află între două geamuri deschise. Alţii iau în derâdere acest aspect şi consideră că nu există pericolul să se îmbolnăvească.

Curentul de aer reprezintă o variaţie de temperatură, ce produce o mişcare a maselor de aer asupra unei anumite regiuni a corpului tău.

Specialiştii spun că trebuie să fim atenţi la nivelul de temperatură pe care o anumită zonă a corpului o primeşte şi nu trebuie să  fim indiferenţi în faţa acestui fenomen.

Citeşte aici ontinuarea articolului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările