La ce vârstă ajung bărbaţii, cu adevărat, la maturitate?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aştepţi ca el să se maturizeze? S-ar putea să ai cam mult de aşteptat. În urma unor sondaje realizate în mijlocul bărbaţilor, dar şi al femeilor, a fost determinată vârsta la care majoritatea masculină atinge pragul maturităţii. Rezultatele obţinute nu au cum să fie pe placul categoriei masculine şi nici pe placul femeilor.

Rezultatele au arătat că bărbaţii renunţă la jocurile video şi afişează un comportament adult în jurul vârstei de 43 de ani, adică cu 11 ani mai tarziu decât reprezentantele sexului opus.

Ipotezele enunţate de specialişti au fost formulate în urma analizei comportamentului afişat de cei 2.000 de respondenţi de ambele sexe. În urma experimentului, opt din zece femei au susţinut că bărbaţii vor rămâne pentru totdeauna imaturi şi vor continua să mănânce preparate fast food la primele ore ale dimineţii şi să se joace pe playstation.

Neîndemânarea în bucătărie, glumele proaste şi lipsa argumentelor atunci când vine vorba de discuţiile în contradictoriu sunt alte trăsături care descriu, cu minuţiozitate, portretul bărbatului imatur, potrivit site-ului her.ie

Dacă bărbaţii devin persoane mature la vârsta de 43 de ani, femeile, în schimb, ajung să fie pe deplin responsabile la vârsta de 32 de ani. Mai mult, în studiu, s-a constatat că există o probabilitate de două ori mai mare, în rândul reprezentanţilor sexului puternic, ca ei să se descrie drept imaturi, comparativ cu femeile. Astfel, unul din patru respondenţi de sex masculin a declarat că este imatur.

În plus, rezultatele sondajului au arătat că trei din zece participante au fost nevoite să pună punct unei relaţii din cauza actelor de imaturitate ale partenerilor de viaţă, iar 46% din ele au jucat rolul mamei, şi nu pe cel al iubitei, în relaţiile precedente.

Pe baza declaraţiilor oferite de femei, cercetătorii au elaborat o listă a faptelor săvârşite de bărbaţi, fapte care denotă imaturitatea.

1. Consumul de alimente de tip fast food la două dimineaţa;

2. Pasiunea pentru jocurile video;

3. Condusul în viteză mare sau întrecerile cu maşini;

4. Obiceiul de a chicoti atunci când cineva vorbeşte urât;

5. Condusul cu volumul dat la maxim;

6. Obiceiul de a face glume proaste;

7. Dorinţa de a obţine scorul cel mai mare, atunci când se joacă jocuri video alături de cei mici;

8. Lipsa argumentelor atunci când vine vorba de discuţiile în contradictoriu;

9. Neîndemânarea în bucătărie;

10. Glumele de prost gust;

11. Incapacitatea de a purta discuţii ample sau de a vorbi despre propria persoană;

12. Lipsa pasiunii pentru lectură;

13. Dansul prostesc;

14. Necesitatea de a apela la mame petru a le spăla hainele;

15. Necesitatea de a apela la mame pentru a le pregăti masa;

16. Obiceiul de a purta pantofi sport în club;

17. Deţinerea unui skateboard;

18. Obiceiul de a nu consuma legume.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite