Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Marele horoscop al anului 2021. Începe o revoluţie a Vărsătorului, care ne va influenţa 30 de ani de acum înainte

0
23 Jan 2021 08:48:57
Autor: Click! pentru femei
Anul 2021 este începutul unui ciclu important FOTO Shutterstock
Anul 2021 este începutul unui ciclu important FOTO Shutterstock

Anul a debutat în forţă, cu speranţă, însă perioada este urmată de o cădere în disperare, pe la mijlocul lunii februarie. Când Venus intră în conjuncţie cu Neptun, simţim o stare de euforie şi dispunem de creativitate şi de soluţii pentru cele mai complicate probleme

Începând cu luna aprilie, euforia ne curprinde din ce în ce mai mult şi apare dorinţa de a explora viaţa la maximum. Ce se întâmplă după luna aprilie, spune astrologul Alexandra Coman. Anul 2021 este plin de provocări, de încercări şi de teste pentru noi toţi. 

Comunitatea se tranformă, gândirea şi mentalul colectiv se transformă incredibil şi va fi vorba despre ce suntem dispuşi să oferim aproapelui nostru, cum abordăm viaţa, care este filosofia vieţii în ansablul său. În acest an, se deschide un nou capitol pentru evoluţie, pentru transformarea noastră, care dă naştere unei revoluţii vărsătoriene ce ne va influenţa de acum încolo 30 de ani şi care va aduce un nou concept şi o nouă viziune faţă de comunitate şi responsabilităţile sociale.

Citeşte aici previziunile din 2021 pentru fiecare zodie. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările