Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Medicul estetician Adina Alberts, soţia lui Viorel Cataramă: „E o prostie să verifici temperatura oamenilor care intră în diverse clădiri şi magazine“

17
20 May 2020 12:07:09
Autor: Adelina Mărăcine
Adina Alberts FOTO Facebook
Adina Alberts FOTO Facebook

Medicul estetician Adina Alberts, soţia lui Viorel Cataramă, a criticat folosirea termometrului digital la intrarea în magazine, considerând că această măsură ar fi inutilă în depistarea stărilor febrile.

Adina Alberts critică folosirea termometrului digital la intrarea în magazine şi spune că nici raza cu infraroşu folosită de termometre nu ar fi de neglijat.

De asemenea, medicul estetician a criticat într-o postare recentă folosirea măştii de protecţie de către oricine, avertizând că anumite categorii de oameni nu o pot utiliza fără riscuri, pentru că aceasta limitează aportul de oxigen.

Degeaba se ia temperatura la intrarea în magazine

Mă scuzaţi, dar voi fi foarte directă. E o prostie să verifici temperatura oamenilor care intră în diverse clădiri/ magazine/ birouri. Şi nu pentru că ar fi nocivă tehnologia minim invazivă bazată pe raze infraroşii (exact ca la telecomandă), deşi eu nu mi-aş lăsa niciodată copilul în bătaia telecomenzii... Mă rog, asta este altă discuţie, pentru că, dacă ţi se ia temperatura în acest mod, de 10 ori pe zi, vreo câteva sute de zile la rând, nu mai e chiar un nimic.
Dar revenind... Dragii mei, o pastilă de paracetamol sau o aspirină va scădea o eventuală temperatură mai mare, către valori normale, în 15-20 minute. Plus că starea febrilă ar putea avea atâtea alte cauze, altele decât COVID-19. Dar, oricare ar fi cauza febrei, ce l-ar împiedica pe un bolnav febril, altceva decât lipsa de chef, să ia un paracetamol şi să iasă la shopping, dacă aşa ar vrea muşchiul lui?!?
Nimic!, a scris Adina Alberts pe contul său de Facebook.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

17 Comentarii

Nicolai Barbulescu
20.05.2020, 12:51:09

Dna.Dr esteticiana pune la indoila purtarea mastilor a masurari temperaturi la intrarea in institutii si magazine,saracuta dece a plecat de acasa cand sotul afacerist Catarama a plecat sa se infecteze cu virueul Corona?sunt Dr. Esteticieni specialisti in virusuri sau latra ca lupi la luna sa fie interesanti pentru o anumita categorie de cititori?In toata lumea sunt luate aceste masuri si vine un neica nimeni Dr si le gasete neavenite.

+10 (14 voturi)
Lica Mosu
20.05.2020, 12:56:28

@ Ady...varu ! Autoarea e mai tuta decat tuta lui ,,cată...râma” !!! PS Tuta lu ,,cată...râma”” își face reclama pe banii ziarului ( dar luati de tuta autoare) !!

+1 (9 voturi)
AltCineva
20.05.2020, 13:34:40

Sa vezi ce creste vanzarea la paracetamol si aspirina ! :))

-1 (3 voturi)
Lamuritorul
20.05.2020, 13:50:28

Da, pot exista si cazuri cand or fi luat vreunii paracetamol, dar or fi luat toti paracetamol? Sus-coreeni, japonezii, vest-europenii care procedeaza asa or fi tampiti cu totii? Domnisoara Adina, va meritati consortul, si viceversa.

+7 (11 voturi)
g i
20.05.2020, 13:54:05

In schimb sa ai soțul in garda de corp a lui Ceausescu in timpul vizitei lui in Decembrie 1989 in Iran si sa "iti privatizezi " Ralaxa Miziil prin inselatorie NU e o prostie nu ? Jagardelele astea securiste au ajuns sa ne dea sfaturi cu ce este bine si cu ce nu ...

+6 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (17)

Modifică Setările