Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Mesaje de Paşte. Urări şi gânduri de trimis celor dragi prin SMS de Paşte

2
1 May 2021 16:06:49
Autor: Liviu Stănculescu
Cozonac, pască şi ouă de Paşte Foto Shutterstock
Cozonac, pască şi ouă de Paşte Foto Shutterstock

În acest weekend, românii trimit mesaje de Paşte familiei, prietenilor şi cunoscuţilor. Pentru cei care nu au inspiraţie să compună un un mesaj de Pşate original, prezentăm mai jos mai multe exemple de mesaje de Paşte pe care le pot folosi pentru a transmite urări celor dragi.

Mesaje de Paşte. Cele mai impresionante urări

„E ziua în care se naşte speranţa, iubirea şi gândul bun. E ziua în care iertăm şi dăruim. E ziua Învierii domnului. Paşte fericit!”

„E-n somn de sălcii un vis de răstignire,
E plâns de miei şi plaiuri cu verdeaţă.
Hristos să vă aducă lumină
În noaptea renunţării la moarte pentru viaţă.”

„Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din sufletele noastre. Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre. Paşte Fericit alături de cei dragi!”

„Minunea Învierii să îţi aducă în suflet împăcare, armonie, iertare şi iubire! Priveşte cu seninătate înainte şi bucură-te de un nou început alături de tot ceea ce contează pentru tine!”

„Paştele ne aduce în inimă credinţă, încredere şi dragoste. Bucuria şi simplitatea acestor momente ne ajută să ne cunoaştem mai bine pe noi înşine, să apreciem adevăratele valori ale vieţii. Şi asta se simte în orice are viaţă, în firul ierbii, în cântul păsărilor, în seninul cerului.”

„Sufletul mi se umple de lumină gândindu-mă la sărbătoarea ce se apropie, la noaptea de Înviere, la mine şi la tine, la sentimentele ce ne apropie în fiecare zi mai mult! Hristos a Înviat!”

Mesaje de Paşte. Idei inedite pentru mesajele de sărbători

„Dincolo de petreceri, de cadouri şi zile libere se află adevărata semnificaţie a Paştelui. Îţi doresc linişte, dragoste, bucurie de sărbători şi tot restul anului!”

„Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas şi un răspuns la fiecare întrebare. Paşte fericit!”

„Lumina…e atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit…”

„Găseşte calea spre dăruire, iertare, înţelegere… Caută să fii mai bun, să fii aproape cu sufletul de cei care-ţi sunt şi prieteni, şi duşmani.”

„Lumina şi căldura sărbătorilor de primavară să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi.”

„A sosit clipa mult aşteptată a liniştirii, împăcării, bucuriei şi binecuvântării sufletului. Să lăsăm o clipă totul şi să mulţumim Domnului pentru tot ce ne-a dăruit!”

Mesaje de Paşte. Mesaje clasice pe care le puteţi trimite prin SMS în ziua de Paşte

„Cu lumânări aprinse şi sufletul curat sa spunem împreună HRISTOS A INVIAT!”

„Fie ca sfânta sărbătoare a învierii Domnului sa vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumina, iubire, speranţa. Un Paste Fericit!”

„Azi, in zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!”

„Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre, bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru, Iisus Hristos!”

„Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire ! HRISTOS A ÎNVIAT!”

Mesaje de Paşte. Mesaje clasice pe care le puteţi trimite prin SMS în ziua de Paşte

„Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paşte fericit, alături de cei dragi!”

„Învierea Domnului să vă aducă armonie în casa şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!”

„Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoieşte în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paste să îţi umple inima de pace şi bucurie! Paşte fericit!”

„În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună HRISTOS A INVIAT! Paşte fericit!”

„Copacii care cresc, florile care înfloresc si păsările care cântă suav îmi şoptesc că Paştele e aici şi îţi doresc multă căldură în suflet, presărată cu fericire! Paşte fericit!”

„Să vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, să fiţi împreună cât mai mult timp, iar bucuriile să ţină la distanţă toate necazurile! Paşte Fericit!”

„Fie ca Sfânta Sărbătoare de Paşte să vă coboare în suflet minunea Învierii. Multă căldură, pace şi linişte în suflet. Hristos a Înviat!”

„Iisus a venit pe lume pentru a ne dărui viaţa, astfel încât fiecare dintre noi să se bucure de clipele de trăire de pe pământ şi de veşnicia din ceruri. Un Paşte fericit!”

Aceste sunt doat câteva exemple de mesaje de Paşte pe care pe puteti trimite prin SMS celor dragi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Henri Charrière
1.05.2021, 16:23:00

Daca ziarul era liber, iar eu om intr-o tara libera, care fu tentat initial sa ii dea dracului pe cei din trupele cocalare, nu i-as mai privi ca pe un intreg impreuna cu idolul lor, caruia ii urez Paste fericit! Simplu si clar... Daca te duce capul...

-5 (5 voturi)
Adrian Andrei
2.05.2021, 10:28:55

"Paste orice vrei tu, orice-ti cade bine la stomac"!

+5 (5 voturi)
Modifică Setările