Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Micile decoraţiuni care fac diferenţa – de Ziua Îndrăgostiţilor surprindeţi-vă partenerul cu un decor senzual

0
Articol publicitar
13 Feb 2020 15:30:03
Autor: ADH

Valentine’s Day vine cu mai multă iubire şi senzualitate, fiind o inspiraţie pentru cuplurile care doresc să marcheze într-un mod special dragostea pe care şi-o împărtăşesc.

Pe lângă daruri şi surprize pentru  amândoi, la fel de important este şi cadrul acestor dovezi de iubire sau modul în care alegeţi să organizaţi evenimentul.

Playlistul romantic, florile şi ciocolata sunt câteva dintre simbolurile dragostei prin care puteţi marca Ziua Îndrăgostiţilor

Aceste simboluri universale ale iubirii dau un farmec aparte zilei de 14 februarie, aşa că achiziţionaţi-le din timp şi asiguraţi-vă că ele sunt în ton cu preferinţele partenerului. Cumpăraţi-i florile preferate sau asiguraţi-vă că aveţi filmul romantic despre care ştiţi că ar putea să îl vadă de zeci de ori cu la fel de multă plăcere.

O cină romantică, un parfum seducător, dar şi mici decoraţiuni de efect pot face diferenţa

Odată ce aveţi stabilite lucrurile principale, cum ar fi activităţile din acea zi sau cadoul pentru cel drag, nu ignoraţi nici detaliile care fac întotdeauna diferenţa, mai ales de Valentine’s Day. Şi, cum atmosfera este acum cea mai importantă, intraţi pe SensoDays pentru a vedea câteva decoraţiuni romantice care vor puncta şi mai bine la capitolul farmec şi inedit.

Muzica, aromele, lumina şi toate decoraţiunile sunt cele care creează cadrul perfect pentru un Valentine’s Day de neuitat.

Aţi putea opta pentru o veioză Kartell Taj roşu mat, eleganta creaţie a designerului Ferruccio Laviani, sau pentru o vază LSA International în care să aşezaţi florile ei preferate.

Opţiunile voastre nu se opresc aici, pentru că tot pe SensoDays aveţi o mulţime de alte variante de cadouri şi decoraţiuni. O cutie Pearl Red va ascunde cel mai frumos cadou, iar lumânarea parfumată Max Benjamin cu arome de şampanie, grapefruit roşu, coacăze negre, trandafiri, rodie şi zambile este afrodisiacul perfect.

Şi, dacă aţi ratat pe muchie de cuţit un city-break romantic, nu trebuie decât să plasaţi în cameră lumânarea parfumată Berger Graphique Elegante Parisienne, un parfum elegant care va aduce ceva din farmecul Parisului.

Valentine’s Day este despre exprimare, diversitate şi iubire. Acestea ar trebui să se regăsească şi în activităţile, dar şi imaginea voastră

Iubirea se simte în fiecare zi, însă ea se trăieşte ceva mai intens şi colorat de Ziua Îndrăgostiţilor. Tocmai de aceea, ar fi bine ca acum să vă exprimaţi într-un mod diferit şi să organizaţi tot felul de activităţi diverse prin care să marcaţi Valentine’s Day. Poate fi vorba despre un city-break, o cină romantică sau chiar despre modul în care vă îmbrăcaţi. 

Valentine’s Day începe la SensoDays, acolo unde veţi regăsi o mulţime de produse în tendinţe, cu ajutorul cărora atmosfera romantică este garantată. SensoDays colaborează cu branduri premium de peste tot din lume, fiind una dintre cele mai bune platforme de Home Deco de la noi. Astăzi, în peste 200.000 de case ale românilor se află cel puţin un produs achiziţionat de pe SensoDays.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările