Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Mobila din lemn masiv şi scaune elegante - iată ce înseamnă lux în materie de mobilier

0
Articol publicitar
24 Nov 2021 13:00:28
Autor: ADH

Magazinele de piese de mobilier sunt atât de diverse. Avem de unde alege culori, texturi şi seturi diferite de mobilier pentru orice încăpere din casă. Însă, dezamăgesc la capitolul rezistenţă şi ajungem în decurs de câţiva ani să reluăm aceste investiţii.

Mobilierul din lemn masiv rămâne aşadar eternul loc întâi în clasamentul preferinţelor. Deşi puţin mai scumpă, mobila realizată din lemn masiv vă oferă de toate: design plăcut, estetică şi funcţionalitate în mix perfect şi, în plus, este atemporală.

Mobila lemn masiv are şi avantajul de a fi rezistentă în timp. Are o frumuseţe clasică totodată, deci este în mod cert o alegere excelenţă pe termen lung. Necesită ceva întreţinere aparte în sensul în care ar fi bine să vă orientaţi spre produsele de calitate pentru a menţine lemnul în perfectă stare şi textură.

Mobila din lemn masiv, o eternă modă

Ce să alegeţi încât să fie acea mobilă potrivită tuturor timpurilor? Căci va rezista eroic decenii, generaţii după generaţii şi cu acelaşi farmec va înfrumuseţa încăperile. Atenţie însă, dacă aţi pornit cu o astfel de alegere, aşa va trebui să continuaţi. Aşa cum nu combinăm diferite metale, din motive estetice, mobila din lemn masiv nu merită să aibă completări sub nivelul său pretenţios.

Aţi optat pentru mobilă din lemn masiv pentru o cameră? Veţi continua cu scaune pe măsură. Fie tapiţate sau nu, acestea trebuie să fie pe aceeaşi lungime de undă. Un stil sofisticat este al celor tapiţate, îmbrăcate spre exemplu în catifea. Frumuseţea vine din simplitate însă, aşadar la polul opus, pentru cei care preferă mai degrabă stilul industrial sau scandinav în amenajare recomandate sunt scaunele scoică, dar şi acestea pot fi tapiţate.

Iar dacă vorbim despre livinguri, acolo unde sunt nelipsite seturile de canapele şi fotolii, unui mobilier din lemn masiv i se vor potrivi drept companioni fotoliile de lux. Stofă în culori vibrante, stil chesterfield cum sună?

Mobila din lemn masiv este preferată şi în spaţiile Horeca

Cu atât mai mult mizează pe mobilă durabilă din lemn masiv cei din Horeca. Cheia pentru ospitalitatea pe care o manifestă faţă de public, modul în care reuşesc să creeze spaţii de vis pentru clienţi se referă la confort, dar şi la impresia vizuală. Aţi remarcat cel mai probabil şi pe cont propriu, ce diferenţă face chiar şi un scaun. Aparent este completarea perfectă la masă, în realitate este motivul pentru care prelungim ora de servit masa sau de petrecut timp în acel loc.

Competiţia este acerbă aici. Designul interior din hoteluri, restaurante sau alte spaţii de acest gen este amprenta unui brand, este viziunea unui business şi modul în care se diferenţiază unii de alţii. În spatele acestor proiecte stau, de cele mai multe ori, designeri de interior şi planuri complexe. Mobilierul din lemn masiv va fi câştigător detaşat, ales pentru că este rentabil ţinând cont de rezistenţa sa, însă şi pentru că este garanţia calităţii şi reuşita de a crea un design de interior unic, excepţional.

Amenajaţi o sală de aşteptare cu un ton mai personal. Uităm aşadar de acele scaune simple, deloc prietenoase, seci. În viziunea modernă un astfel de spaţiu este realmente un loc plăcut  în care să ne petrecem timpul. Noul trend este despre fotolii pretenţioase.

Mobila din lemn masiv este ca şi decizia bună în viaţă. O dată ce l-aţi ales, vă bucură toată viaţa.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările