Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Modă de milioane. Un producător de încălţăminte a înregistrat o creştere fantastică a vânzărilor în timpul pandemiei

4
25 May 2020 14:04:11
Autor: Lizeta Oprea
Compania Crocs a înregistrat în perioada pandemiei o creştere fantastică
Compania Crocs a înregistrat în perioada pandemiei o creştere fantastică

Crocs-urile au ajuns şi pe podiumurile de modă şi în picioarele vedetelor. Celebrităţi ca Justin Bieber, Ariana Grande şi Post Malone poartă aceşti papuci, iar Crocs-urile în ediţii limitate sunt vândute chiar şi la preţul de 1,000 de dolari.

Din 2009 până-n prezent, s-au cumpărat peste 700,000,000 de papuci din spumă şi vânzările continuă să crească. Compania Crocs a înregistrat în perioada pandemiei o creştere fantastică. În luna martie, compania a înregistrat cu 14% mai mult profit decât în martie 2019, iar în aprilie, chiar dacă magazinele au fost închise, profiturile au crescut şi mai mult. Crocs-urile, care reprezintă unul din cele mai bine vândute produse pe Amazon, a atins un venit în valoare de 1,23 miliarde de dolari în ultimii ani, la un deceniu de când modelul a ieşit pentru prima dată pe piaţă, scrie mediafax.ro

Recent, Crocs-urile au ajuns şi pe podiumurile de modă şi în picioarele vedetelor. Celebrităţi ca Justin Bieber, Ariana Grande şi Post Malone poartă aceşti papuci, iar Crocs-urile în ediţii limitate sunt vândute chiar şi la preţul de 1,000 de dolari. Unul din cele mai cunoscute modele a ieşit din colaborarea delicioasă dintre companiei Crocs cu KFC. Deşi încă nu au fost puşi în vânzare, compania a declarat că deja este cea mai profitabila colaborare pe care au avut-o până acum. Videoclipul cu Crocs-urile inspirate din puiul de la KFC a strâns 2,5 milioane de vizualizări pe Youtube. Încălţămintea va fi scoasă la vânzare în iulie. 

Astfel, în perioada în care toţi antreprenorii erau disperaţi că nu vor putea să-şi vândă produsele, Crocs îşi reînoia tehnica de publicitate şi marketing şi îşi muta piaţa de desfacere în online, ţintând publicul tânăr şi fanii vedetelor care le-au consacrat încălţămintea. 

Încălţămintea din spumă de plastic este, fără îndoială, unul din cele mai bine vândute produse pe timpul pandemiei. Compania a donat peste 450,000 de perechi de papuci la medicii care luptă în prima linie. Uşor de curăţat şi foarte comozi, Crocs-urile au trecut de la categoria de încălţăminte de purtat acasă, la un icon de stil. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

ivanhoe zoom
25.05.2020, 15:51:00

Comentariu considerat abuziv.

kitty kat
25.05.2020, 17:02:32

Adevårul e cå sunt f. flexibili, usori, se spalå in masina de spålat. Eu am mai multe perechi pt. in caså si afarå cand merg in curte, la strand...ii port atat vara dar si iarna. Dar atentie la cei ieftini fåcuti din material de plastic rigid, nu sunt buni (am våzut candva intr-un supermarket din RO).

t mihai
26.05.2020, 10:19:50

Comentariu considerat abuziv.

t mihai
26.05.2020, 10:22:15

"... ediţii limitate sunt vândute chiar şi la preţul de 1,000 de dolari... Din 2009 până-n prezent, s-au cumpărat peste 700,000,000 de papuci din spumă şi vânzările continuă să crească..." 1dolar ? Mare scofala. Nici nu e mult 700 de papuci. Adica 350 de perechi...