Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Momentul în care la o înmormântare s-a auzit din groapă vocea decedatului: „Lăsaţi-mă să ies, e întuneric aici“. Cum au reacţionat cei prezenţi VIDEO

1
15 Oct 2019 12:37:34
Autor: Andreea Neblea
FOTO Captură video/Daily Mail
FOTO Captură video/Daily Mail

Oamenii prezenţi la o înmormântare în Irlanda au fost surprinşi când din sicriul aflat în groapă s-a auzit vocea bărbatului decedat, care cerea să fie scos de acolo.

La o înmormântare în Irlanda, oamenilor prezenţi nu le-a venit să creadă când au auzit vocea bărbatului decedat, ca şi când striga din sicriul aflat în groapă, scrie Daily Mail.
 
Cei care au participat la funerariile lui Shay Bradley, veteran în armata irlandeză, au avut un moment de confuzie, urmat de hohote de râs, atunci când au auzit vocea acestuia din sicriu chiar în momentele în care îşi luau rămas bun. 
 
Shay a strigat dintr-o dată: „Hei! Lăsaţi-mă să ies!“.
 
Oamenii şi-au dat seama după câteva momente că bărbatul pusese la cale o ultimă farsă şi îşi înregistrase vocea. 
 
În timp ce se auzeau bătăi în „capacul sicriului“, vocea înregistrată a lui Shay devenea tot mai stridentă, iar bărbatul striga din groapă: „Unde naiba sunt? Lăsaţi-mă să ies. E al naibii de întuneric aici. Ăla-i preotul pe care îl aud? Sunt Shay şi sunt într-o cutie... La naiba, sunt mort“.
 
Shay a început apoi să cânte apoi o melodie prin care îşi lua rămas bun, iar oamenii prezenţi au râs în hohote.
   
Shay a murit în 8 octombrie, după o boală care l-a chinuit în ultimii ani. După ce scenele de la înmormântarea lui au fost postate online şi s-au viralizat, fiica acestuia a explicat într-un mesaj pe Twitter că Shay a plănuit totul din dorinţa ca cei dragi să râdă cu poftă la înmormântarea lui.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Silver Long John
15.10.2019, 20:11:50

Nu mi se pare corect ca, mort fiind, sa te apuci sa protestezi ca vrei afara din cosciug. O minima demnitate te obliga sa-ti accepti statutul de MORT conform fisei postului. Asemenea comportare transforma ideea solemna de MORT intr-o bascalie ieftina si arunca in derizoriu toate sentimentele alese, de profunda compasiune, pe care cei vii le nutresc in preajma celor morti. Unde o sa ajungem daca ne vom trezi cu proteste ale celor repartizati la iad printre cazanele cu smoala? Care pot nascoci tot soiul de pretexte pentru a protesta: ba ca e smoala prea fierbinte, ba ca e prea rece, ba ca e expirata, ba ca a iesit din garantie sau ca e chinezeasca.

-2 (2 voturi)