Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Noapte de neuitat pentru un bărbat cazat la un hotel Hilton: a nimerit în toiul unei  orgii cu swingeri. Ce l-a nemulţumit

10
1 Jan 2020 18:06:43
Autor: George-Andrei Cristescu
Imagine de pe site-ul grupului de swingeri care a organizat petrecerea de la Hilton
Imagine de pe site-ul grupului de swingeri care a organizat petrecerea de la Hilton

Noapte albă pentru tatăl a patru copii care a nimerit într-un hotel care găzduia o petrecere pentru swingeri în noaptea de Revelion.

Clientul unui Hotel Hilton din California s-a declarat scandalizat de faptul că în momentul în care a făcut rezervarea pentru cazare nu a fost anunţat că în clădire are loc o orgie la care participă 1.000 de persoane în noaptea de Revelion. 
 
Bărbatul, care a dorit să rămână anonim, a aflat că la hotelul la care avea cazare de Anul Nou se organiza o uriaşă petrecere sexuală şi susţine că nu ar fi rezervat camera dacă ştia dinainte. 
 
Orgia a fost organizată de grupul de swingeri Allures, care a anunţat că petrecerea sexuală a fost cea mai mare de acest fel din California, biletele fiind de 100 de dolari de persoană.
 
Participanţii au postat câteva fotografii cu „zonele de joacă”, fiind construită chiar şi o temniţă sexuală, în care se afla o cruce şi un leagăn.
 
Pe site-ul grupului de swingeri se anunţa că atmosfera va fi asigurată de „lumina romantică a lumânărilor, de maşinile de fum, iar pe două ecrane vor fi proiectate videoclipuri cu muzica preferată". 
 
Alţi oaspeţi nu au fost, însă, la fel de încântaţi de petrecerea exuberantă, mai ales după ce au făcut noapte albă. Tatăl iritat şi-a cerut deja banii înapoi după ce a spus că a fost ţinut treaz toată noaptea de petrecere. 
 
Într-o declaraţie acordată Fox40, bărbatul a spus că nu are nicio problemă cu ce fac adulţii, dar susţine că managerii hotelului ar fi trebuit să le aducă la cunoştinţă şi celorlaţi clienţi de ce urma să se întâmple. 
 
 
„Oamenii care cheltuiesc bani frumoşi pentru a se caza la Hilton ar trebui să ştie ce se întâmplă sub nasul lor, mai ales dacă au familii. Acolo era o cadă cu hidromasaj în care se petreceau tot felul de lucruri", s-a plâns bărbatul. 
 
Tatăl, care acum se gândeşte să evite hotelul pe viitor, a adăugat: „Sunt în punctul în care nu vreau să-mi mai aduc familia în acel mediu. Cred că este complet greşit că Hilton găzduieşte aşa ceva". 
 
Bărbatul susţine că reprezentanţii hotelului au refuzat să-i ramburseze banii pentru cazare.
 
„Luăm foarte în serios confortul şi confidenţialitatea tuturor oaspeţilor noştri. La fel ca în cazul oricărui eveniment de anvergură, acordăm cea mai mare atenţie asigurării că alţi invitaţi nu sunt perturbaţi", a fost reacţia managerului hotelului. 
 
Un purtător de cuvânt al companiei Hilton a declarat că hotelul în cauză este deţinut şi operat independent şi că nu poate comenta.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Un Observator
1.01.2020, 18:14:07

Sa suparat ca nu a putut sa participe si el la orgie deoarece era cu familia.

+1 (13 voturi)
rica venturiano studinte-n drept si publicist
1.01.2020, 18:30:07

ce poa sa fie mai palpitant? cantittati industriale de mij gratis de toate varstele si formele, creca nu si mai ia famelia cu el in viata lui

-1 (7 voturi)
un motan intransigent
1.01.2020, 19:46:26

Sa-l credem pe bietul "tatadefamiliecupatrucopii". O fi crezut ca trebuie sa le faca tuturor participantelor cate patru pui si s-angrozit, altfel nu se explica pozitia adoptata.

-7 (7 voturi)
Cos Cos
2.01.2020, 00:31:23

Pozitia capra

-2 (4 voturi)
Cos Cos
2.01.2020, 00:27:16

Nu-l lasa nevasta si asa s-a razbunat pe altii ca in razboi."Daca eu Nu atunci;nimeni!!"Oricum a cazut de fraier poate radeau sinaia la receptie de el ca-l nu-l tine ca e geatis :))))

-3 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările