Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Noul submarin de lux în care vor putea petrece 120 de oaspeţi FOTO

0
15 May 2022 13:05:01
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO via Daily Mail
FOTO via Daily Mail

Submarinul de lux „Under Water Entertainment Platform” construit de compania olandeză U-Boat Worx, cu o autonomie a bateriei de 24 de ore, are la bază un concept de organizare de evenimente sub apă pentru 120 de oaspeţi, informează Daily Mail.

Cu o lungime de circa 35 m, se poate scufunda până la 198 de metri şi este creat pentru a fi gazda „celor mai prestigioase evenimente de pe planetă”.
 
Cu un interior generos de aproape 500 de metri pătraţi poate fi configurat astfel încât să încapă un restaurant de 64 de locuri, o sală de fitness, un casino sau o sală pentru nunţi.
 
Submarinul va oferi şi o punte pe care oaspeţii o vor putea folosi pentru a admira peisajul de coastă sau pentru a se bronza cât timp submarinul se află în port sau pluteşte la suprafaţă
 
 
Conceput şi construit de compania olandeză U-Boat Worx, specializată în submarine private şi comerciale, îşi propune să vină cu un concept care să „zguduie industria ospitalităţii”.
 
Submarinul este prevăzut cu 14 ferestre largi în interiorul unei cabine presurizate, iar în exterior are lumini pentru a permite oaspeţilor să admire spectacolul marin din adâncuri.
 
„UWEP va zgudui industria ospitalităţii şi va fi în avangarda în ceea ve priveşte evenimentele personalizate subacvatice”, a transmis fondatorul şi CEO-ul companiei olandeze, Bert Houtman..
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările