De ce să nu arunci sâmburele de avocado: are beneficii uimitoare pentru organism. Cum se consumă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nu arunca sâmburele de avocado! Are beneficii uimitoare pentru organism

Se ştie deja că avocado are proprietăţi nutritive extrem de hrănitoare şi grăsimi sănătoase ce ajută organismul să-şi menţină vitalitatea. Puţini sunt cei care ştiu că şi sâmburele de avocado poate fi consumat şi mai mult decât atât are nbeneficii uimitoare pentru buna funcţionare a corpului.

Nu arunca sâmburele de avocado, ci învaţă să-l consumi, astfel încât să scapi de colesterolul rău sau de tensiunea arterială. 

Cum se mănâncă sâmburele de avocado

Pentru că sâmburele de avocado este foarte tare, înainte de a fi consumat trebuie preparat. În primul rând, trebuie uscat la cuptor la o temperatură ridicată, pentru câteva ore. Unele persoane aleg să ţină sâmburii de avocado la cuptor timp de două ore, la 121°C, notează csid.ro. Odată ce sâmburele de avocado este deshidratat, acesta poate fi mărunţit şi pus într-un plender sau un procesor pentru a fi transformat într-o pudră, utilizată mai apoi în smoothie-uri, ceaiuri sau sosuri. Cu toate astea, odată ce sâmburele de avocado este deshidratat, cantitatea de antioxidanţi scade.

Citeşte continuarea articolului, aici!

Citeşte şi:

Dieta cu iaurt, miracol pentru organism. Te scapă de kilograme şi de colesterol

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. Zodia Leu a intrat sub protecţie divină

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite