Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

O fabrică din Florida a lansat cutii de bere cu fotografii ale unor câini ce pot fi adoptaţi

0
24 Jan 2020 16:22:02
Autor: Lizeta Oprea
Cutii de bere cu fotografiile câinilor ce-şi căutau stăpâni FOTO 850wftl.com
Cutii de bere cu fotografiile câinilor ce-şi căutau stăpâni FOTO 850wftl.com

Cutiile sunt disponibile în variante de 4, pentru 9 dolari, şi de 24, pentru 40 de dolari.Veniturile obţinute din vânzarea acestor cutii de bere vor merge către adăpostul de câini.

O fabrică din Florida a lansat cutii de bere pe care au fost imprimate fotografii ale unor câini ce pot fi adoptaţi, potrivit CNN, citat de news.ro
 
Motorworks Brewing, din oraşul Bradenton, a lansat cele patru tipuri de cutii de bere, cu imagini în care apar patru câini diferiţi şi poveştile lor, în seria Adoptable Dog Cruiser Kölsch pentru o cauză nobilă.
 
„Există alte sute de câini în adăpost care aşteaptă să găsească un cămin şi acesta este scopul. Nu doar ca cei patru câini să fie adoptaţi, este vorba despre conştientizare şi strângere de fonduri, în general”, a spus un reprezentant al Motorworks Brewing.
 
Veniturile obţinute din vânzarea acestor cutii de bere vor merge către adăpostul din Manatee care vrea să construiască un nou complex. Doi dintre cei patru câini au fost adoptaţi încă din ziua lansării cutiilor.
 
„Este un mod de a aduce alături oameni buni de bere bună, animale bune şi băieţi buni”, a mai spus Elwonger. „Răspunsul primit în urma acestui proiect a fost copleşitor. Am primit nenumărate apeluri telefonice şi mesaje”.
 
Cutiile sunt disponibile în variante de 4, pentru 9 dolari, şi de 24, pentru 40 de dolari.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările