Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

O milionară din SUA şi-a lăsat averea câinilor

0
20 Jun 2010 16:51:30
Autor: adevarul

Cazul a stârnit un adevărat scandal imobiliar după ce Gail Posner a lăsat moştenire câinilor ei un conac din Miami. Gail Posner, care a decedat în martie, la vârsta de 67 de ani, a fost dată în judecată de fiul ei pe motiv că era drogată atunci când şi-a scris testamentul.

Milionara se asigurase înainte de moarte că cei trei câini ai săi vor fi beneficiarii unui fond de 3 milioane de dolari şi vor avea dreptul să locuiască într-un conac de 8,3 milioane din Miami. Iubitele ei animale de companie nu au fost singurele menţionate în testament. Gail Posner a lăsat 26 de milioane de dolari moştenire gărzilor de corp şi menajerelor, iar unii dintre ei au primit şi dreptul de a locui gratis în conac cât timp vor avea grijă de câini.

Complotul din anturaj

Fiul milionarei a contestat însă în justiţie testamentul şi vrea să-l anuleze, scrie „The Wall Street Journal". Bret Carr susţine că cei din anturaj au drogat-o şi au făcut-o să cheltuiască o avere pe câinii ei. Preferata ei era Conchita, chihuahua care mergea regulat la saloane de înfrumuseţare, avea personal angajat pentru a o îngriji şi deţinea propria garderobă.

De asemenea, Carr spune că mama lui ar fi fost convinsă să angajeze pe cineva care s-o promoveze pe Conchita drept „cel mai răsfăţat câine din lume". Într-un interviu acordat în 2007, Posner spunea că lucrul cel mai de preţ din garderoba Conchitei este un colier Cartier în valoare de 15.000 de dolari, pe care câinele chihuahua refuza să-l poarte, pentru că se înecase cu el la un moment dat. „Conchita este singura fată din câte cunosc care nu consideră că diamantele îi sunt cele mai bune prietene", spunea Gail Posner.

Milionara îşi lua câinele la întâlniri şi s-a gândit la un moment dat să-i cumpere propria maşină, cu care animalul să fie dus în fiecare săptămână la pedichiură şi manichiură. Până la urmă a decis să-i dea câinelui Cadillacul ei auriu şi să-şi cumpere ea altă maşină. Potrivit fiului ei, Gail Posner şi-ar fi schimbat testamentul în 2008, influenţată de cei din jurul ei, iar în noua versiune, moştenirea lui s-a redus la 1 milion de dolari.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii