Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

O româncă şi-a chemat fratele alături de ea în Anglia, dar acum regretă decizia: tânărul a murit într-un accident. Ce acuzaţii aduce femeia

1
23 Oct 2019 11:13:00
Autor: Lizeta Oprea
Andreea Murgeanu şi fratele său Alexandru
Andreea Murgeanu şi fratele său Alexandru

Şi-a convins fratele să se mute în Anglia pentru un trai mai bun, dar nu ştia că acest lucru îi va aduce sfârşitul. După ce tânărul de 22 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un accident în Marea Britanie, românca solicită revizuirea judiciară a siguranţei autostrăzilor inteligente.

O româncă îşi plânge fratele de 22 de ani, mort într-un accident produs pe una dintre autostrăzile Marii Britanii.  După ce l-a convins să vină să muncească în East Midlands, sperând la un trai mai bun, Andreea Murgeanu regretă decizia luată şi se simte vinovată de moartea acestuia.

Tânărul de 22 şi-a găsit sfârşitul în ziua de 7 iunie, fiind implicat într-un accident de circulaţie pe o secţiune a autostrăzii inteligente M1 - care nu are bandă de urgenţă - după ce i-a ieşit în faţă o autoutilitară, relatează NottinghamshireLive.

Deşi detaliile complete ale incidentului nu au fost încă dezvăluite, se crede că românul şi un alt coleg al său, care circulau cu un Ford Focus, ar fi fost loviţi de un camion.

„Prietenul meu mi-a spus că îl suna pe fratele meu de ceva vreme, dar nu reuşea să dea de el. Apoi m-a sunat managerul companiei unde lucra şi mi-a spus acelaşi lucru. Nimeni nu ştia unde se află. Am încercat să-l sun pentru o oră întreagă. Nu a răspuns ”, îşi aminteşte românca.

La ora 9 dimineaţa, s-a trezit cu Poliţia la uşă: fratele său murise într-un accident.

Pe lângă durerea nemărginită, Andreea, care între timp s-a întos în România, a spus că se simte frustrată că nu ştie ce s-a întâmplat.

„Am cerut autorităţilor să-mi spună ceva, i-am rugat pe toţi să afle ce s-a întâmplat. Chiar şi când m-am dus să-l identific, păreau atât de nepăsători, de parcă ar fi vorbit despre un animal mort, nu despre o fiinţă umană. Nu au avut niciun gram de empatie pentru mine“.

„Îmi amintesc că în acea zi, şi mult timp după aceea, m-am învinovăţit de cele întâmplate. Eu am fost cea care l-a convins să vină să se mute cu noi, în Anglia.“ a spus tânăra.

„Crezi că Anglia este o ţară perfectă în care să trăieşti, dar nu este. Dacă drumurile ar fi cum  trebuie, acest lucru nu i s-ar fi întâmplat niciodată fratelui meu“, a mai spus românca.

Împreună cu Claire Mercer, văduva celuilalt şofer mort în incident, Andreea solicită revizuirea judiciară a siguranţei autostrăzilor inteligente. Un suspect în vârstă de 39 de ani a fost arestat. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Adrian Foangǎ
23.10.2019, 12:04:23

Imi pare rau, dar fata asta este foarte naiva. Doar naivii cred ca "Anglia este tara perfecta unde sa traiesti". Cine a fost macar intr-o singura excursie, stie ce inseamna Anglia de azi, mai ale sin zonele urbane, unde se duc multi romani ca sa munceasca. Este o aglomeratie de natii si nesimtire dusa la extrem, multe strazi sau portiuni de orase sunt complet nesigure, acaparate de anumite natii, etc Nu zic ca prin zonele rurale viata in Anglia n-ar fi inca linistita, doar ca acolo nu exista locuri de munca, nu exista cazare, nu au nevoie de imigranti...

+2 (4 voturi)