Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Obiceiuri care îţi distrug părul. Le faci zi de zi

0
13 Mar 2019 20:36:24
Autor: Silvia Rădan
Obiceiuri care îţi distrug părul. Le faci zi de zi
Obiceiuri care îţi distrug părul. Le faci zi de zi

Îţi doreşti un păr mătăsos, sănătos şi cu reflexe luminoase? Atunci evită acele obiceiuri care, deşi aparent inofensive, îţi pot distruge podoaba capilară! Vârfurile despicate şi firele casante, culoarea spălăcită şi ternă sunt cele mai comune probleme ale podoabei capilare.

Astfel, alimentaţia, stresul, tulburările hormonale (sarcina, bolile tiroidiene, menopauza), dar şi folosirea excesivă a unor produse nepotrivite afectează sănătatea părului. În mod normal, o persoană poate pierde în fiecare zi până la 100 de fire de păr, în principal după spălare sau după periere.
 

Obiceiuri care îţi distrug părul

 

Spălarea cu apă fierbinte

 
Apa fierbinte usucă părul şi îi fură strălucirea. Astfel, rădăcinile firelor devin mai slabe, iar acest lucru poate cauza căderea părului. Spală-te pe cap de două-trei ori pe săptămână, cu apă călduţă, apoi clăteşte cu apă rece, pentru a închide cuticulele şi a reda, astfel, strălucirea firelor de păr.
 

Pieptănarea agresivă

 
Tu eşti atentă când te piepteni? Un periat incorect poate duce la ruperea şi la deteriorarea firelor de păr. Periajul trebuie să înceapă, de fapt, de la vârfuri, urcând treptat pe lungimea părului. Pentru a nu pierde mai mult păr decât este normal la o periere, foloseşte o perie cât mai îngustă, cu zimţi cât mai laţi şi mai rari.
 
Află continuarea doar aici!
 
Noi metode de întinerire DOAR AICI!
 
Am aflat secretul frumuseţii femeilor din Coreea. Îl ai şi tu în cămară

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii