Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Ochelari de vedere Muunel: Cel mai bun mod de a-ţi proteja vederea

0
Articol publicitar
14 Jan 2022 09:49:09
Autor: ADH

Statisticile arată că vederea oamenilor se poate deteriora după vârsta de 40 de ani. Este vorba despre îmbătrânirea corpului, acesta fiind un proces natural care afectează toate organele, deci şi ochii. Prin urmare, odată cu înaintarea în vârstă se deteriorează treptat şi vederea, poate să apară presbiopia, deci va fi necesar un consult la ochi, la un medic oftalmolog.

În prezent, românii nu mai au nevoie de corectarea vederii cu laser, ei pot folosi ochelari de vedere pentru citit cu prescripţie, de la Muunel, care pot înlocui şi lentilele de contact. Aceşti ochelari sunt de calitate premium şi pot creşte acuitatea vederii.

Purtarea ochelarilor este cea mai populară şi simplă metodă de îmbunătăţire a vederii, deşi unii o consideră puţin incomodă. Desigur, părerile sunt împărţite, se pare că unii sunt adepţii lentilelor de contact, deşi uneori acestea pot avea şi dezavantaje. Medicii recomandă pacienţilor purtarea de ochelari de vedere şi de lentile de contact adecvate, care să fie de înaltă calitate. De câţiva ani însă şi chirurgia cu laser este o alternativă la aceste metode, care trebuie să recunoaştem sunt mult mai simple şi non-invanzive.

Firma Muunel, cu sediul în Copenhaga, este specializată de 45 de ani în producţia de lentile. Ea realizează ochelari de cea mai bună calitate şi anume:

  • Ochelari pentru condus
  • Ochelari de lectură
  • Ochelari protecţie calculator împotriva luminii albastre
  • Ochelari de vedere cu prescripţie medicală.

Firma Muunel s-a străduit să asigure cumpărătorilor ochelari PC pentru a nu mai avea ochii obosiţi atunci când stau multe ore la calculator. De-a lungul anilor, Muunel a creat ochelari cu caracteristici superioare, care pot ajuta în blocarea luminii albastre. 

Insomnia este una dintre problemele care afectează o treime din populaţia globului. Aceasta apare şi din cauza luminii albastre de la ecranele dispozitivelor electronice – laptop, tabletă, smartphone. Cu ajutorul ochelarilor de protecţie calculator Muunel Copenhaga este rezolvată şi această problemă, pentru că lentilele oferă protecţie ochilor, îmbunătăţesc confortul vizual şi combat factorii ce se referă la lumina albastră care perturbă somnul şi producţia de melatonină.  

Pe site-ul muunel.ro oamenii pot găsi ochelarii potriviţi pentru munca pe calculator şi lucrul pe alte dispozitive electronice care sunt o parte integrantă a vieţii lor. Oamenii simt că au ochii obosiţi de la calculator, dar probabil nu toţi îşi dau seama că simptomele oboselii vizuale cauzate de lumina de la ecran includ şi durerile de cap, de gât şi de spate, dar şi senzaţia de vedere înceţoşată, de arsură şi usturime la ochi. Pentru a preveni aceste simptome, Muunel recomandă ochelarii de computer care îmbunătăţesc confortul vizual şi previn apariţia bolilor de ochi grave, cum este cataracta sau degenerescenţa maculară.

O altă problemă a românilor este presbiopia, care apare după vârsta de 40 de ani. Aceasta se poate corecta cu ochelari de citit Muunel, care oferă o stare de bine, protejează vederea, reduc durerile de cap, îmbunătăţesc acuitatea vizuală atunci când se citeşte o carte online sau în mod obişnuit. Ochelarii de citit de la acest brand sunt creaţi pentru a avea o vedere mai bună şi un aspect estetic mai plăcut.

Poţi descoperi în colecţia Muunel şi ochelari de condus, care oferă o serie de avantaje, cum ar fi:

  • Protejează ochii în timp ce conduci masina, deci oferă din acest punct de vedere siguranţă la drum
  • Au lentile speciale care ajută în focalizarea distanţei, lucru important la condus
  • Au un strat antireflex care ajută ochii să se adapteze la luminile puternice ale farurilor, care pot produce acea senzaţie trecătoare de orbire
  • Au lentile colorate care îmbunătăţesc vizibilitatea şi te ajută să conduci mai uşor pe distanţe lungi pentru că reduc oboseala ochilor.

Ochelarii Muunel reduc îmbătrânirea ochilor pentru că pot corecta presbiopia. Acest disconfort apare din cauza îmbătrânirii organismului care poate duce şi la anumite deficienţe de vedere. Deteriorarea vederii după o anumită vârstă nu trebuie subestimată, ea poate fi stopată sau corectată cu ajutorul ochelarilor de vedere cu prescripţie medicală. Oamenii pot folosi ochelari de citit sau cu lentile de focalizare, pentru a-şi îmbunătăţi şi proteja vederea ori de câte ori au nevoie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările