Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Patru lucruri pe care o femeie nu i le va dezvălui niciodată soţului ei

8
7 Apr 2015 05:29:07
Autor: Cosmin Ardeleanu
Femeile preferă să spună anumite lucruri altor bărbaţi decât partenerilor de viaţă FOTO angelachristianpope.com
Femeile preferă să spună anumite lucruri altor bărbaţi decât partenerilor de viaţă FOTO angelachristianpope.com

Chiar dacă se presupune că bărbatul alături de care trăieşte este cel căruia o femeie i se confesează, de fapt, în viaţa unei femei există mai multe persoane de sex masculin cărora le va spune lucruri pe care nu i la va mărturisi niciodată partenerului de viaţă.

Tatălui îi va dezvălui detalii legate de viaţa profesională a soţului
 
Oricât de mult îşi doreşte un bărbat să fie cavalerul în armură al iubitei lui, întotdeauna tatăl femeii va fi cel care va avea prioritate pentru acest rol. Iar, conform terapeutului Paul Hokemeyer din Manhattan, el va dori să se asigure că partenerul fiicei lui poate să-i asigure acesteia un trai bun. Asta înseamnă că o va interoga pe fata lui cu privire la viaţa profesională a soţului ei, iar femeia îi va dezvălui tot, de la cum salariul nu e destul de mare până la faptul că nu ştie încotro se îndreaptă cariera soţului.
 
Fratelui îi va dezvălui bărbaţii de care se simte atrasă
 
Fratele soţiei este bărbatul care o va susţine în totalitate, susţine Hokemeyer. Aşa că aceasta ştie că îi poate face dezvăluiri despre slăbiciunea pe care o are pentru un actor, despre tipul sexy de la birou sau despre mesajul pe care fostul iubit i l-a trimis pe Facebook. Dar este mai bine ca lucrurile acestea să rămână între fraţi, susţine psihologul Tammy Nelson, pentru că partenerul de viaţă nu ar înţelege aceste lucruri şi vor da naştere unor certuri în cuplu.
 
Iubitului celei mai bune prietene îi va dezvălui nemulţumirile legate de propriul ei partener
 
„O femeie îşi va compara întotdeauna partenerul de viaţă cu iubitul celei mai bune prietene”, susţine  Hokemeyer. Astfel, de fiecare dată când iubitul prietenei va face un lucru pe care femeia îşi doreşte ca şi iubitul ei să îl facă, rezultatul va fi o oportunitate de a-şi vărsa frustrările legate de lucrurile care o nemulţumesc la iubitul ei. Femeile fac acest lucru pentru că nu se vor lovi de un zid defensiv pe care bărbatul îl va ridica, ba mai mult, va fi ochi şi urechi pentru că este reprezentat ca „băiatul bun”.
 
„Soţului” de la birou îi va dezvălui gândurile legate de viitor
 
De la 9 la 17, femeile sunt în prezenţa acelui coleg de la birou cu care mănâncă împreună, al cărui birou e chiar vizavi, şi cu care se tachinează. Femeile tind să creeze o relaţie mai apropiată cu un coleg, iar odată ce această legătură este stabilită, femeile vor începe să facă dezvăluiri legate de frământările profesionale, planurile de viitor şi în ce măsură acestea îl includ şi pe actualul partener de viaţă, afirma Hokemeyer. 

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
   

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Utilizator Adevărul
7.04.2015, 10:27:35

Comentariu considerat abuziv.

Utilizator Adevărul
7.04.2015, 13:07:04

Comentariu considerat abuziv.

Utilizator Adevărul
7.04.2015, 16:58:17

Comentariu considerat abuziv.

Utilizator Adevărul
7.04.2015, 18:04:49

Comentariu considerat abuziv.

Bonas Niculae
7.04.2015, 19:54:51

Femeia are intodeauna ceva de ascuns, dar nici cu barbatii nu-mi e rusine. Daca "cele ascunse" ale sexului slab vor ramane "pecetluite", cele ale barbatului vor fi cunoscute de toti, motivul "singur se da de gol", de ce? "..mnea lui" se doreste a fi cocos.

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările