Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Perechi de zodii care au relaţii toxice: de cine ar trebui să se ferească Berbecul, Taurul şi Gemenii

1
26 Jun 2019 19:00:20
Autor: Lizeta Oprea

Vor intra rapid în conflict şi se vor confrunta cu fel de fel de probleme. Sunt perechile de zodii incompatibile, care nu reuşesc să reziste într-o relaţie prea mult timp.

Berbec

Peştii şi Taurul sunt persoane alături de care Berbecul nu va face niciodată casă bună. În general, atunci când semnele sunt poziţionate unul lângă celălalt, ele rareori se potrivesc. Berbecul nu are capacitatea emoţională sau mentală de a face faţă nevoilor partenerului. El are nevoie de o personă care să-şi conţină propriile emoţii, fără a dezvolta o dependenţă. În ceea ce priveşte toxicitatea în relaţie, este bine ca Berbecul să evite Peştii, Taurul şi Racul, scrie bustle.com.

Taur

Taurul ar trebui să evite relaţiile cu Berbecii, Gemenii şi Leii. Fiind recunoscut pentru răbdare, ar trebui să ştie că cele trei zodii sunt la cealaltă extremă, lucru greu de înţeles pentru el. Ca să nu mai vorbim de factorul „încăpăţânare“ specific Taurului, odată ce se combină cu unul din aceste trei semne, pur şi simplu va simţi că relaţia îl înnebuneşte.

Gemeni

Taurul şi Racul sunt două zodii toxice pentru Gemeni, dar nici Fecioara nu este cel mai potrivit partener al lor. Vor intra rapid în conflict şi se vor confrunta cu fel de fel de probleme. Gemenii sunt cunoscuţi pentru predispoziţia lor de a-şi manipula partenerul, iar Peştii pentru incapacitatea de a ierta. Gemenii sunt oarecum liberi în modul în care îşi trăiesc viaţa, adaptându-se uşor în orice situaţie, dar trebuie să se ferească de cele trei zodii toxice.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Adi Fatol
27.06.2019, 18:55:37

Anunt pe o usa : "Congresul clarvazatorilor s-a amanat din motive neprevazute"