Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Povestea lui Angus Barbieri, bărbatul care a trăit mai mult de un an fără să mănânce

0
11 Aug 2020 11:46:51
Autor: Click! pentru femei
Angus Barbieri, un caz unic în medicină
Angus Barbieri, un caz unic în medicină

Angus Barbieri ajunsese atât de obez, încât doctorii i-au spus că nu mai are mult de trăit. Scoţianul de origine italiană cântărea 207 kilograme. Când s-a prezentat la spitalul Royal Infirmary din Dundee, Scoţia, în 1965, Angus avea 27 de ani şi le-a spus doctorilor că ar face orice să slăbească.

Drept urmare, doctorii i-au sugerat o dietă cu apă, timp de 40 de zile. Personalul medical a fost convins că Angus nu va rezista mai mult de 2-3 zile fără să mănânce, aşa că nu mică le-a fost mirarea când tânărul a reuşit reuşit să bată recordul mondial şi să nu se atingă de mâncare timp de 382 de zile!

Dieta cu apă este recunoscută pentru beneficiile aduse sănătăţii. Trei zile de post negru, în care bei doar apă, regenerează celulele umane şi cresc munitatea. Când regimul este continuat pe o perioadă mai lungă, organismul începe să se hrănească cu rezervele de grăsime acumulată - deci poţi slăbi repede. Însă, medicii nu recomandă un regim mai lung de 40 de zile, care trebuie ţinut în clinici speciale, unde eşti tot timpul monitorizat.

Pe lângă lichide, medicii i-au prescris, totuşi, suplimente pe bază de drojdie şi vitamine. Din a 92-1 zi a dietei i-au dat şi tablete de potasiu, iar din ziua a 345-a au adăugat şi sare. 

Citeşte aici povestea incredibă a bărbatului care nu a mâncat un an întreg şi cât a slăbit el în această perioadă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii