Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Primul SUV compact decapotabil premium de la Range Rover, visul pe patru roţi al femeilor VIDEO

0
9 Feb 2016 11:30:05
Autor: Andreea Marinaş
Automobilul a fost promovat de actriţa Naomie Harris care a jucat în cel mai nou film "James Bond". Foto: carscoops.com
Automobilul a fost promovat de actriţa Naomie Harris care a jucat în cel mai nou film "James Bond". Foto: carscoops.com

Zilele în care Range Rover era emblema bărbaţilor adevăraţi au apus. Noul Range Rover Evoque Convertible a înregistat un număr record de comenzi, în special în rândul reprezentantelor sexului frumos.

Automobilul, promovat de Naomie Harris, actriţă care a jucat în cel mai nou film “James Bond” - "Spectre", pare că are tot ce-i trebuie pentru a atrage şoferiţele.

Astfel, producătorul auto britanic a lansat primul 4x4 decapotabil compact premium din lume, care are deja un număr de 500 de comenzi numai în Marea Britanie, de la data lansării sale, în noiembrie 2015, cele mai multe din partea femeilor. 

 “Există un nivel incredibil de cerere pentru primul Range Rover cabrio lansat de Land Rover, luând în calcul că, oficial, comenzile se vor deschide publicului de abia în primăvară”, a precizat purtătorul de cuvânt al companiei.

Noul model păstrează caracteristicile estetice ale lui Range Rover Evoque, însă beneficiază de un plafon textil integral retractabil care se închide în 21 secunde şi se deschide în 18 secunde. Plafonul poate fi operat la viteze de cel mult 48 km/h şi oferă o izolaţie acustică similară cu cea a modelului de bază.

Modelul Evoque a fost lansat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, fiind prezentat de actriţa Naomie Harris, care joacă rolul Miss Moneypenny alături de Daniel Craig, în producţia “James Bond” - "Spectre".

“Moneypenny conducând un Evoque decapotabil? Cred că are acest tip de alter ego care este cu totul fascinant,” a spus actriţa. Femeile reprezintă 40% din clienţii acestui model, un procent care vorbeşte de la sine despre interesul reprezentantelor sexului frumos respectivul automobil.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii