Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Promisiunea IQOS – O alternativă la fumatul convenţional (P)

0
Articol publicitar
18 Jul 2019 15:48:20
Autor: ADH

Pentru fumătorii de ţigări convenţionale care doresc să încerce o nouă alternativă la fumat, dispozitivul IQOS reprezintă o opţiune demnă de luat în seamă.

IQOS este un dispozitiv de încălzire a tutunului destinat exclusiv fumătorilor adulţi, care altfel ar continua să fumeze. Pentru că IQOS încălzeşte tutunul aflat în rezervele special concepute fără a-l arde, fumul şi scrumul sunt eliminate, lăsând mai puţin miros. Prin urmare, utilizatorii se pot bucura de aceeaşi experienţă a gustului de tutun, însă fără inconvenienţele asociate cu fumatul, precum haine urât mirositoare sau scrumul lăsat în urmă de ţigări.

IQOS este primul produs de încălzire a tutunului lansat pe piaţa din România, în 2015. Echipa din spatele IQOS a promis să răspundă clar şi transparent la orice întrebare legată de dispozitiv sau de experienţa oferită, ca parte a misiunii sale de a oferi o alternativă mai bună fumătorilor adulţi şi de a pava calea către un viitor fără fum.

În 2019, promisiunea brandului evoluează într-o campanie prin care fumătorii de ţigări adulti au posibilitatea de a încerca dispozitivul de încălzire a tutunului timp de 21 de zile, în cadrul unui program personalizat. Pornind de la viziunea unui viitor mai bun fără fum, IQOS promite să fie alături de fumătorii care aleg să facă această schimbare: fiecare utilizator înregistrat beneficiază de consultanţă în ceea ce priveşte folosirea dispozitivului, precum şi sfaturi şi modalităţi de integrare a noului obicei în rutină zilnică.

Programul de ghidare şi consilere oferit de IQOS, precum şi alte informaţii referitoare la produs, sunt disponibile acum online, la un click distanţă, pe promisiunea.ro. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii