Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Rapunzel de culoare s-a căsătorit cu un hairstylist: cât timp îi ia soţului să-i îngrijească părul lung de 17 metri VIDEO

0
28 Mar 2016 17:42:13
Autor: Oana Bâltoc
Asha şi-a găsit şi un soţ providenţial în persoana hairstylistului Emmanuel Chege, care este îndrăgostit înainte de toate de părul soţiei.  Captură YouTube
Asha şi-a găsit şi un soţ providenţial în persoana hairstylistului Emmanuel Chege, care este îndrăgostit înainte de toate de părul soţiei.  Captură YouTube

Cunoscută ca Rapunzel neagră, Asha Mandela din SUA se mândreşte cu cele mai lungi dreaduri din lume (stil de coafură africană, cu împletituri - n.r.), de aproape 17 metri, podoabă capilară graţie căreia figurează şi în Cartea Recordurilor, încă din 2008. Femeia s-a căsătorit cu un hairstylist, dovadă că părul ei reprezintă o parte cu adevărat importantă din viaţa sa.

 Asha şi-a găsit şi un soţ providenţial în persoana hairstylistului Emmanuel Chege, care este îndrăgostit înainte de toate de părul soţiei. 

Acesta are grijă ca ochii din cap de pletele care cântăresc 19 kilograme, chiar dacă îi ia două zile să le spele şi să le usuce cum trebuie pentru a se păstra în stare perfectă. Cei doi porumbei s-au cunoscut online, după ce Emmanuel i-a admirat fotografiile pe un site, şi-a amintit bărbatul pentru publicaţia „Daily Mirror”.

Asha, în vârstă de 50 de ani, a fost avertizată de medici că riscă să rămână paralizată din cauza greutăţii părului, motiv pentru care soţul a convins-o să meargă la sala de fitness şi să-şi întărească musculatura spatelui.

FOTO „Daily Mirror”

Femeia şi-a lăsat părul să crească în ultimii 27 de ani, iar între timp reprezentanţii Guinness World Record au decis să nu mai înregistreze alte încercări de a bate recordul pentru că această coafură presupune folosirea extensiilor, deci lungimea naturală a părului este greu de stabilit.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările