articolul anterior articolul urmator

S-a schimbat horoscopul: care este zodia ta după noua ordine

12
26 Mar 2015 15:23:48
Autor: Bogdan Dobre
S-a schimbat horoscopul. Zodia Ophiuchus, purtătorul de şarpe, vindecătorul şi înţeleptul horoscopului
S-a schimbat horoscopul. Zodia Ophiuchus, purtătorul de şarpe, vindecătorul şi înţeleptul horoscopului

12 Comentarii

Cico Style
27.03.2015, 11:46:10

Comentariu considerat abuziv.

Anghel Mădălin
27.03.2015, 16:23:58

Comentariu considerat abuziv.

Radu Drugan
27.03.2015, 17:31:22

Studiez zodiile comarativ cu cei cunoscuti. Cred ca cel ce a facut aceasta impartire a vrut sa se bage in seama. Dupa noua si falsa impartire nu mai corespund caractere bune cunoscute cu zodia. Deci noua impartire este o imensa prostie.

-2 (2 voturi)
Muresan Andu Vlad
27.03.2015, 20:37:11

Pt noi cei nascuti deja sub un semn zodiacal de dinanintea acestor schimbari nu are de ce sa ne afecteze , pt ca eu de ex Sunt nascut in zodia balaneti pe 11 octombrie si am toate trasaturile si caracteristicile acestei zodii , daca de maine se schimba ceva si comform articolului ,eu as fi fecioara , pt mine nu se schimba nimic , poate doar pt cei care se nasc dupa aceasta data !!

-1 (3 voturi)
Pepe88
27.03.2015, 23:19:49

Ideea ca grecii au inventat horoscopul nu e chiar exacta, au fost alte civilizatii inainte, precum babilonienii, egiptenii si mai ales indienii (hindusii), care detin cele mai vechi texte astrologice . Iinteresant este faptul ca indienii tineau cont de aceasta miscare a Pamantului, pe care o denumeau ayanmasa si care era foarte exact calculata inca din antichitate, desi nu exista dovezi ca ei cunosteau explicatia stiintifica (aceea de atractie gravitationala). Mai trebui spus ca astrologia grecilor (devenita astazi astrologia occidentala) este cel mai probabil copiata dupa cea hindusa (intr-o vreme in care se intensificasera schimburile culturale intre civilizatii), doar ca grecii au copiat-o exact la momentul cand ayanmasa era de aproape 0 grade, in prezent fiind de aproximativ de 24 de grade. Cu alte cuvinte ceea ce numin astazi astrologie in Occident este doar o minciuna pentru ca ea nu mai corespunde cu realitatea, adica cu pozitia constelatiilor. Pentru a o face credibila, astrologii occidentali au schimbat semnificatiile semnelor zodiacale, insa au pierdut sensul originar si este practic goala de continutul sau metafizic. De aceea s-a pierdut in Occident si scopul previziunii in astrologie, iar ceea ce numin astazi horoscop este practic o gluma. Cei interesati ar trebui de asemenea sa stie ca, in ipoteza in care consideram ca astrologia este adevarata, cele asa zise 12 zodii nu au prea mare importanta din moment ce tin doar de pozitia Soarelui, nu si acelorlalte planete si a ascendentului, a relatiilor dintre planete, a trasaturilor acestora, de traseul lunii in 27 de constelatii (din astrologia hindusa/vedica) si multe altele, care compun o stiinta foarte complexa, de origine sacra si nu profana asa cum a ajuns sa fie astazi.

+1 (1 vot)