articolul anterior articolul urmator

Scările rulante, o poveste de groază inspirată din fapte reale

11
16 Jul 2019 11:57:24
Lavinia Bălulescu
FOTO: Pexels.com
FOTO: Pexels.com

11 Comentarii

MadWolf
16.07.2019, 12:18:30

...ca de n-ar fi, nu s-ar povesti!

+1 (3 voturi)
_ Alex
16.07.2019, 12:29:50

Problema cu cei care "dorm" pe partea stanga este mai stringenta in cazul trotuarelor rulante din aeroporturi... atunci cand mai ai fix 5 min se prinzi avionul si trotuarul rulant, care ar putea compensa un pic din lipsa ta de antrenament la atletism, este blocat de tot felul de indivizi/ individe cu ochii in telefoane... Este o chestie de bun simt sa respecti aceste reguli, daca nu te grabesti stai frumos la rand pe partea dreapta si lasa-i pe cei care se grabesc sa ajunga unde vor. Nimeni nu alearga de nebun pe scari sau trotuare rulante, oamenii aia chiar se grabesc undeva.

+4 (4 voturi)
Radu Mircea
16.07.2019, 14:10:49

# Am o intimplare haioasa cu scarile rulante . Veneam de la Spitalul Universitar dupa un control la un genunchi proaspat operat . Al doilea genunchi . Abia mergeam intr-o cirja . Nu mai stiu la ce ce statie de metrou am lasat toti grabitii sa urce si eu fiind ultimul eram cu ochii in pamint sa pot sa fac pasul peste '' locul monstrului ascuns '' . Mi-a reusit trecerea si ridic ochi : Ce credeti ca veneau dea dura din virful scari rulante ??? Doi copii de clasa a treia - a patra cu ghiozdanele in spate . Am inghetat . Scara urca in continuare si eu aveam inima unui popic ( nu ala cu barba ) ce urma sa ma doboare doua bile care se rostogoleau . Acu' pe linga spaima mea ma gindeam si la copii si la mamele lor ce ajunsesera in capul scarii si tipau de spaima . Nu stiu cum am facut dar am infipt mina in balustrada , m-am proptit in piciorul mai sanatos si cirja am propti-o oblic pe scara . Oricit de ciudat ar fi dar am prins ambii copii fara sa ma darime pe mine . Culmea cind s-au ridicat rideau . Asta pina am ajuns sus . Mamele nici nu m-au bagat in seama , in schimb si-au luat copiii la palme de-mi venea sa rup cirja pe ele . Proastele dracu' , in loc sa-si tina copiii de mina statea la birfa pe scara .

+6 (10 voturi)
aurora martin
16.07.2019, 14:22:41

Norocul dv și al copiilor că nu exista nimeni altcineva pe toată scara, în afara dvs și a mamelor ajunse deja sus și a nestașnicilor de copii, care se rostogoleau și cu ghiozdanele în spate. Dar nu ne-ați spus dacă se rostogoleau pe stânga sau pe dreapta, fiindcă acesta e rostul civic al discuției. Că dacă se rostogoleau pe stânga, erau de-a dreptul prost crescuți!

+2 (6 voturi)
aurora martin
16.07.2019, 13:55:09

Apel la conștiință civică! Persoana de pe partea stângă a scărilor rulante, care s-a scărpinat în fund sub privirea inocentă a domnișoarei Lavinia Bălulescu, să scoată mâna de unde-o ține nepermis și s-o ridice în sus ca să știm și noi cine e. Apoi să-și recunoască fapta, să-și ceară scuze public, în gura mare și să-și continue naibii activitatea doar pe partea dreaptă a treptelor, unde e locul fundului de scărpinat!

+1 (3 voturi)