Secrete din industria alimentară pe care nu ţi le spune nimeni. Tu ştii ce mănânci, de fapt?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secrete din industria alimentară pe care nu ţi le spune nimeni
Secrete din industria alimentară pe care nu ţi le spune nimeni

Rafturile magazinelor sunt pline şi, de cele mai multe ori, cumpărăm alimentele care arată cel mai bine sau sunt frumos ambalate. Multe dintre alimentele pe care le vedem nu sunt chiar cele mai proaspete şi mai sănătoase. Tu ştiai aceste lucruri?

Mere acoperite cu ceară

Marile lanţuri de magazine achiziţionează mere acoperite cu ceară, pentru că pot fi păstrate o lungpă perioadă de timp. De aceea sunt strălucitoare şi arată atât de bine. Spală-le cu apă călduţă înainte de a le consuma pentru a elimina ceara.

Mierea, naturală sau nu?

Cum îţi dai seama dacă mierea pe care ai cumpărat-o este naturală? Adaugă o lingurinţă în puţină apă caldă. Dacă se dizolvă, înseamnă că este diluată cu sirop, adică este contrafăcută. Dacă este naturală vei observa că mierea prinde forma de fagure.

Un alt mod de a-ţi da seama dacă este naturală este să pui o picătură pe degete. Dacă este absorbită rapid în piele, atunci poţi fi sigur că este naturală.

Unt sau margarina?

Adaugă o bucăţică de unt în apă fiebinte. Cel de calitate este făcut din lapte sau smânână, în timp ce margarina este realizată din ulei de palmier. Aceasta din urmă nu se va dizolva niciodată în apă. 

Află din ce sunt făcute jeleurile, doar aici! E oribil!

Uită de lapte! Aşa faci cea mai aromată cafea. Tu ştiai aceste trucuri?

Carnea şi legumele nu se taie pe acelaşi tocător. De ce

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite