Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Soluţia pentru cei care uită masca acasă sau o poartă pe braţ: „Hide-a-Mask“, o şapcă ce are masca încorporată

0
29 Jul 2020 16:26:38
Autor: Lizeta Oprea
Hide-a-Mask FOTO kickstarter.com
Hide-a-Mask FOTO kickstarter.com

Dacă te-ai săturat să uiţi masca acasă sau să o ţii prinsă de brat atunci când nu este necesar să o porţi, află că un producător străin s-a gândit la soluţia pentru această problemă şi a creat „Hide-a-Mask“.

Pare o simplă şapcă de baseball dar e mai mult decât atât. Sub cozoroc, prinsă cu capse magnetice e o mască de protecţie. O tragi pe faţă şi gata. Baretele măştii sunt reglabile, aşa că n-o să te deranjeze la urechi ca măştile obişnuite.

Masca este detaşabilă, poate fi scoasă pentru dezinfectare, după care se ataşează la loc. Poţi şi să fii în trend, îţi alegi culoarea care te avantajează.

„Suntem recunoscători pentru primii noştri susţinători care, ca şi noi, consideră că a avea o mască la îndemână este o modalitate excelentă de a merge în magazine, aeroporturi şi alte locuri publice în timpul pandemiei”, a declarat Tim Hickman, co-fondatorul Hide-a-Mask. „Experţii spun că purtarea măştilor poate ajuta la încetinirea răspândirii COVID-19, aşa că ne-am propus să oferim o soluţie la accesibilitatea purtăii acesteia, convenabilă şi întotdeauna acolo când aveţi nevoie.”


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii