Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Te cheamă vara la un Iced cappuccino!

0
Articol publicitar
14 Jul 2021 09:53:08
Autor: ADH

Da, aşa-i, te cheamă. Dacă nu ai auzit-o încă, deschide-ţi urechile şi, mai ales, inima. Astfel, vei auzi cu siguranţă toate chemările pe care ţi le lansează viaţa. Răspunde-le acum! Nu mâine, nu săptămâna viitoare, nu anul viitor. Trăieşte conştient fiecare anotimp, savurează farmecul fiecăruia!

Acum este vremea să te bucuri din plin de vară. Plimbă-te în natură, leneveşte într-un parc cu prietenii, staţi la poveşti şi visaţi inspiraţi de un cappuccino. Fă-ţi planuri, gândeşte departe şi cât mai liber. Îndrăzneşte să fii original, deschis la nou, să ai curaj să răspunzi provocărilor. Numai aşa simţi din plin adevăratul gust al vieţii.

Şi vezi viaţa cu ochi dulci!

Poţi asta. Dacă tu crezi că nu, poate că nu ai încercat suficient. Schimbă-ţi modul de gândire într-unul încrezător, optimist. Priveşte totul mai detaşat, cu încântare, ca atunci când savurezi ceva dulce. Şi toate celelalte dorinţe ţi se vor împlini.

Iar dacă simţi că nu-ţi iese, tot ce trebuie să faci e să savurezi un cappuccino La Festa. Care te va face cu siguranţă să vezi viaţa cu ochi dulci.

Şi, pentru că este vară şi te grăbeşti să te bucuri din plin de fiecare moment al ei, prepară repede, doar cu apă rece şi câteva cuburi de gheaţă, noul La Festa Iced Cappuccino. Un produs  savuros, cu spumă bogată şi delicioasă de lapte, este alegerea perfectă pentru zilele călduroase de vară, pentru o senzaţie de răcorire şi împrospătare.

Bucură-te din plin de viaţă, de vară, de noul La Festa Iced Cappuccino!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările