Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Tendinţele nunţilor în 2020

0
Articol publicitar
14 Nov 2019 16:00:22
Autor: ADH

Am ajuns şi la capitolul tendinţele nunţilor în anul 2020, aşadar rămâneţi alături de noi să vedem care sunt stilurile ce vor fi în top 3 anul viitor.

Actualmente, marii designeri au prezentat în mare parte colecţiile în ceea ce priveşte rochiile de mireasă mai exact pentru prima parte a anului. Având în vedere ca nunţile sunt o parte importantă din viaţa oricărei persoane şi mai ales că nu există sub nicio formă un tipar stabilit de nuntă care să se potrivească întocmai tuturor, fiecare persoană îşi doreşte ceva diferit, care să o reprezinte în totalitate, indiferent că vorbim despre rochie, stilul de amenajare a locaţiei, catering. Şi pentru că suntem într-o plină ascensiune din toate punctele de vedere, gusturile se schimbă o datăă cu preferinţele oamenilor.

Tipul de nuntă informală

Ei bine, se pare că anul 2020, vine la pachet cu petrecerile relaxate şi informale, ceva mai intim sună parca mai bine. Astfel, invitaţiile (invitatii nunta), caci la ele ne referim, nu par a fi la modă în anul 2020, întrucât conform ultimelor date, majoritatea cuplurilor aleg să sărbătoreasca un astfel de eveniment într-un mod mai intim, alături de cei mai dragi şi apropiaţi oameni. Asta nu înseamna ca se vor reduce semnificativ cheltuielile, ci vor fi aceleaşi însă mai calitative pentru o petrecere mai restrânsa. Aşadar, una din cele mai importante tendinţe sunt ceremoniile intime, alcătuite din aproximativ 40 de persoane. Pot fi atât formale, cât şi informale şi adesea pot căpăta o abordare modernă. Cel mai important în acest caz este că mirii vor putea petrece timp cu fiecare invitat în parte.

Despre invitaţiile de nuntă

De asemenea, in ceea ce priveşte invitaţiile de nuntă este foarte important să vă definiţi stilul, astfel încât, alături de elementele esenţiale care trebuie să apară pe invitaţie precum: locaţia, ora şi ziua, una din cele mai importante aspecte face referire la stilul invitaţiei, care indică fără doar şi poate formalitatea nunţii dumneavoastră. În prealabil este indicat să vă faceţi o idee despre tipul evenimentului şi stilul acestuia, fie că este clasic sau elegant, casual şi relaxat, sau glam si modern, pentru a putea ilustra cu exactitate în invitaţiile de nuntă.

Pe lângă culorile aferente invitaţiilor trebuie să acordaţi o atenţie deosebită textului pe care îl veţi alege. În general, reprezentanţii companiilor care se ocupă de acest lucru, vă pot ghida cu exactitate în realizarea celor mai spectaculoase invitaţii de nuntă.

O alta variantă plauzibilă sunt invitaţiile de nuntă personalizate şi pentru că nunta dumneavoastra este personalizată şi unică la fel trebuie să fie şi invitaţiile. Sau, aţi prefera să aveţi o invitaţie care să conţină un stil clasic şi comun, care de altfel poate fi confundat cu uşurinţa cu alte invitaţii pe care le-au avut poate chiar sute de mirese? Sigur nu este o idee bună şi cu siguranţa că aceasta nu vă surâde. Fără îndoială preferaţi ceva unic, special creat pentru dumneavoastră şi pentru o zi realmente importanta din viaţa dumneavoastră, care să se potrivească întocmai cu stilul pe care îl aveţi şi mai mult decât atât cu stilul nunţii. Actualmente sunt extrem de mulţi designer care vă pot ajuta în această direcţie. Însă, înainte de orice, ideal ar fi sa optaţi pentru invitaţii realizate pe hârtii calitative şi foarte bine tipărite.

Date suplimentare în invitaţia de nuntă

Multe alte detalii importante pot fi incluse în invitaţia de nuntă, fie ca veţi opta pentru o invitaţie tipărită, fie ca veţi opta pentru una online, cert este că le puteţi include în ambele în limita spaţiului disponibil. Aşadar, să vedem care sunt acestea:

  • Dress-code -  este un element important având in vedere faptul că există posibilitatea ca nunta dumneavoastră să aibă o anumită tematică, sau să se desfăşoare într-un loc anume, cum ar fi o gradină, sau orice altă locaţie excentrică care să vă permită să vă desfăşuraţi în voie. 
  • Intervalul orar în care veţi primi invitaţii -  este un alt aspect important, întrucât în general se menţionează ora de la care veţi începe să îi aşteptaţi, în cazul în care vor ajunge mai târziu, nu este o problemă în mod normal, întrucât petrecere este şi pentru dumneavoastră.
  • De altfel, puteţi menţiona în invitaţie numărul persoanelor cărora le este destinată, fie că este destinată unei singure persoane, sau dacă respectivul / respectiva poate veni cu însoţitor.
  • De asemenea, evenimentul este Kids-Friendly, sau doar pentru adulţi?
  • O idee inovativa este alegerea unei donaţii pentru o anumită organizaţie, în locul unui cadou pentru nuntă.
  • Puteţi include diverse aspecte precum: cuvinte care vă reprezintă, versuri dintr-o poezie, diverse jocuri de cuvinte. 

Decor supradimensional – o idee creativă

Faptul ca invitaţii sunt mai puţini, nu înseamna că şi decorul va fi redus substanţial, dimpotrivă, anul 2020 dă startul decorului supradimensional. Ce aţi zice dacă oaspeţii vor păşi pragul localului în pline rafale de fum şi artificii spectaculoase. Baloanele imense sunt o varianta creativă şi mai mult decât atât nu doar baloanele, ci şi decoraţiunile florale supradimensionale sunt ideale, iar lista poate continua la nesfârşit.

O notă personală

Fiecare persoană va alege pentru nunta sa ceea ce îl reprezintă cu adevărat, astfel încât amprenta personală nu lipseşte sub nicio formă de la un astfel de eveniment. Ideile originale sunt mai mult decât ideale. Metodele de entertainment nu mai sunt ce au fost o data, întrucât aduc cu ele o doza mare de plictiseala. Actualmente cabinele foto fiind ultima tendinţa           .

Nunti ECO

In anul 2019 au fost în topul căutărilor, şi aparent îşi continuş drumul şi în anul 2020, astfel încât majoritatea cuplurilor aleg sş trăiască responsabil şi acest lucru îl evidenţiază într-o zi importantă din viaţa lor. Astfel, se aleg locaţii ecologice şi durabile. De exemplu, mirii aleg să meargă pe biciclete în locul maşinilor luxoase pentru a ilustra angajamentul faţă de deşeurile produse. Ori se poate opta pentru flori aduse în ghiveci şi nu pentru cele realizate din aranjamente din plastic. Ideile sunt multiple şi mai mult decât atât inovative.

Sursa: Edcora Marketing Online

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii