Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Test de personalitate. Animalul pe care îl observi mai întâi spune totul despre tine

3
13 Sep 2021 09:39:02
Autor: Click! pentru femei
Primul animal observat poate spune multe despre personalitatea ta
Primul animal observat poate spune multe despre personalitatea ta

Subconştientul poate spune multe despre personalitate, mai mult decât putem crede. Experţii compară mintea subconştientă cu o unitate de stocare, care deţine toate aprecierile şi antipatiile, credinţele şi temerile, amintirile şi abilităţile, fiind construită din tot ceea ce ai văzut şi ceea ce ai experimentat, chiar dacă nu ţi le aminteşti.

Toate se contectează direct la comportamentul nostru conştient şi fac ca ochii să vadă imaginea întreagă, cu lucrurile văzute şi cu cele nevăzute. Despre personalitatea ta poţi afla mai multe făcând testul următor.

Contează mult să îţi fixezi privirea pe primul animal observat în imagine. Tot ceea ce vezi după nu este atât de important ca primul animal observat. Creierul alege pentru tine şi alege, de fapt, ceea ce rezonează cu tine. 

Descoperă aici ce reprezintă animalul pe care l-ai văzut, dacă ai vocaţie de lider, eşti as în gestionarea resurselor sau pur şi simplu eşti sufetul petrecerilor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

geek-a-contra
13.09.2021, 11:38:55

bullshit cu galeata. la o imagine de dimensiuniule astea primul animal pe care il vezi este cel din zona in care iti arunci prima oara privirea. asta se intimpla cind tot amatorul care se face ziarist posteaza "teste psihologice" culese din ziare scrise de alti amatori.

+13 (13 voturi)
Mihai Adrian
13.09.2021, 13:31:41

Crocodil

Daniel Dan
13.09.2021, 15:18:32

Leul...Lider...daaa....la mine în cameră.Subscriu la ce a zis geek-a-contra...,,bullshit cu galeata,,.

Modifică Setările