Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Topul celor mai romantice zodii: reuşesc să-şi surprindă partenerul cu cele mai frumoase surprize

0
11 Jul 2019 18:40:28
Autor: Lizeta Oprea
Topul celor mai romantice zodii
Topul celor mai romantice zodii

Parcă reuşeşte să-i citească mintea, făcând exact gesturile pe care partenerul le adoră. Fie că este vorba de un buchet cu zeci de trandafiri, o cină în unul din cele mai luxoase restaurante sau vacanţa la care niciodată nu a visat, sunt cei mai pricepuţi atunci când vine vorba de surprize.

Rac

Este posibil să vă ia ceva timp pentru a rupe cochilia emoţională protectoare a Racului, dar odată ce i-aţi câştigat încrederea şi l-aţi cucerit, veţi descoperi pasiunea de care este capabil acest nativ. Racul este reprezentarea în persoană a emoţiei, fiind un semn care transpune dragostea şi pasiunea prin cuvinte şi acţiuni. Partenera Racului va fi surprinsă deseori cu un mic dejun surpriză sau plecări în vacanţă pregătite cu maximă discreţie special pentru ea, scrie EliteDaily.com.

Balanţă

Pentru că Balanţa este ca un greieraş social, s-ar putea să credeţi că este un nativ prea agitat sau distras pentru a mai avea timp de romantism. Dar acest semn condus de Venus este romantismul în persoană. Îmbrăţişează pe deplin romantismul tradiţional şi face cele mai frumoase gesturi pentru a-şi dovedi iubirea. Nu uitaţi că pentru Balanţă echilibrul este întotdeauna important, aşa că se aşteaptă la reciprocitate chiar şi din acest punct de vedere.

Peşti

Din tot zodiacul, niciun semn nu este mai romantic decât Peştii. Acest semn de apă este extrem de visător şi empatic. Are o intuiţie bine dezvoltată, reuşind să-şi surprindă mereu partenerul. Parcă reuşeşte să-i citească mintea, făcând exact gesturile pe care acesta le adoră. Fie că este vorba de un buchet cu zeci de trandafiri, o cină în unul din cele mai luxoase restaurante sau vacanţa la care niciodată nu a visat, Peştii sunt cei mai pricepuţi atunci când vine vorba de surprize.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii