Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Topul zodiilor născute pentru a atinge succesul

1
14 Mar 2018 18:53:51
Autor: Lizeta Oprea
Topul zodiilor născute pentru a atinge succesul
Topul zodiilor născute pentru a atinge succesul

Există oameni care s-au născut pentru a câştiga lupta cu viaţă. Fac limonadă din toate lămâile pe care le primesc şi se bucură de noroc, au motivaţie şi succes din plin.

Berbec

Planeta pe care o conduci, Marte, iubeşte războiul, dar asta nu înseamnă că îţi petreci viaţa în luptă. De fapt, sunteţi predispuşi să câştigaţi fiecare competiţie în care vă implicaţi. Berbecul este inteligent şi motivat, de aceea fericirea este reflectată mai mult în personalitatea puternică decât în destin, scrie speakingtree.in

Rac

Este unul dintre semnele zodiacale care beneficiază din plin de fericire. Deşi există întotdeauna unele provocări din acest punct de vedere, beneficiaţi de noroc, inteligenţă şi de un nivel ridicat de pricepere, care vă ajută să vă îndreptaţi în direcţia cea bună.

Balanţa

Nu este un secret că Balanţele sunt optimiste şi că primesc de la viaţă exact ceea ce îşi doresc. Dacă v-aţi întrebat vreodată de ce, ar trebui să ştiţi că are strânsă legătură cu modul în care vedeţi viaţa şi atitudinea voastră. Îi puteţi mulţumi planetei voastre dominante - Venus -, pentru că vedeţi mereu jumătatea plină a paharului, optimisul fiind un bun imbold pentru bucata de fericire din viaţa voastră.

Săgetător

Săgetatorul este unul dintre cele mai norocoase zodii. Jupiter, planeta dominantă, te ajută să faci limonadă din toate lămâiele pe care le primeşti. Desigur, acest lucru nu înseamnă că uneori nu există vremuri excelente. Nu veţi rămâne niciodată fără probleme, dar nici fără soluţii.

Peşti

Neptun, planeta responsabilă de inspiraţie şi abilităţi psihice, conducătorul actual al Peştilor, are o mare influenţă asupra voastră. Cu toate acestea, Jupiter, guvernantul vostru în trecut, încă mai are o influenţă asupra vieţii voastre. Aceasta înseamnă că nu sunteţi numai fericiţi, ci aveţi două planete care să vă ghideze prin viaţă spre fericira voastră.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

grigore florin
15.03.2018, 16:53:19

Lizeta, chiar crezi in tembelismele astrologiei, pe care nu o iau in serios decat oligofrenii? Iti jignesti cititorii, considerandu-i copii cretini. Credeam ca doar nea Voropchievici calca in rahaturile numerologice si astrologice, "stiinte" doar pe intelesul idiotilor.

+1 (1 vot)
Modifică Setările