Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Un fermier din Australia a transmis un ultim mesaj de dragoste unei rude decedate printr-o inimă „desenată” din oi VIDEO

2
26 Aug 2021 13:21:18
Autor: Lorena Mihăilă
Foto Captură Video / BBC
Foto Captură Video / BBC

Un fermier din Australia a fost izolat de familie din cauza pandemiei şi nu a putut să-şi ia rămas bun de la o rudă, aşa că a găsit o metodă unică prin care să-i transmită un ultim mesaj de dragoste. Bărbatul a „desenat” o inimă din oi.

Ben Jackson se afal la o distanţă de 400 de kilometri de casă, în New South Wales, când mătuşa lui, Debby, a murit în Queensland. Restricţiile i-au interzis să meargă la înmormânare, aşa că a apelat la o metodă unică de a-şi arăta dragostea faţă de ruda sa.

Fermierul a aşezat mâncarea pe păşune în forma unei inimi şi apoi a eliberat oile din padoc, acestea ducându-se spre hrană şi aşezându-se pe conturul uriaş al „desenului”.

După mai multe încercări nereuşite, Ben a filmat scena din dronă şi a postat videoclipul pe reţelele sociale. Videoclipul a ajuns şi la rudele sale, înainte de înmormântarea mătuşii.

„Nu am putut să merg la înmormântare. Eram supărat, neajutorat şi nu ştiam ce să fac... Aşa că mi-a venit această idee”, a spus fermierul, scrie BBC.

Fermierul nu este la prima ispravă de acest fel, pentru că de-a lungul anilor a mai creat alte câteva „opere de artă din oi” - simboluri şi sigle - iar mătuşa lui a fost întotdeauna un fan al „creaţiilor” sale.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Gelu Ruscanu
26.08.2021, 13:34:27

Slabut! La noi in semn de dragoste guvernatorul planetei Suceava, Flutur i-a scris o declaratie de dragoste cu oi pe dealuri inca de acum vreo 15 ani stapanului sau Basescu, jurandu-i credinta pana la moarte. Pana la moartea mandatului, ca acum i-a jurat sasalaului acelasi lucru. Tot pana la moarte. A noastra, ca Flutur e vesnic, ca si prostia celor ce l-au votat.

-9 (11 voturi)
Ion Ion
26.08.2021, 13:46:06

nu te-ai putut abtine sa nu patezi acest articol, gest cu obsesile tale despre politca damboviteana. Degeaba spui tu ceva despre astia 2 (Flutur si Basesecu) ca mai mult spui despre tine. in sens prost

+9 (11 voturi)
Modifică Setările