Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Un pensionar este hărţuit cu „pizza“. De 9 ani primeşte zilnic zeci de livrări, inclusiv la miezul nopţii

4
10 Jun 2020 17:01:14
Autor: Lizeta Oprea
Jean Van Landeghem, pensionarul belgian hărţuit cu pizza
Jean Van Landeghem, pensionarul belgian hărţuit cu pizza

Un pensionar este hărţuit cu pizza. Omul primeşte de nouă ani zeci de livrări la uşă, dar nu ştie din partea cui. Belgianul a apelat la ajutorul poliţiei, iar anchetatorii încearcă să rezolve misterul.

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Belgia, spune că este hărţuit de persoane care-i trimit de aproape un deceniu, pizza de câteva ori pe zi, uneori chiar şi noaptea, scrie brusselstimes.com

În ultimii nouă ani, sute de cutii cu pizza au fost livrate acasă la Jean Van Landeghem, fără ca acestea să comande.

„Nebunia a început în urmă cu nouă ani. M-am trezit la uşă cu un curier şi o mulţime de cutii cu pizza“, povesteşte bărbatul.

La început, belgianul a crezut că este o greşeală a adresei de livrare, dar comenzile au continuat să curgă.

„Comenzile vin în fiecare zi a săptămânii, în orice moment al zilei. Am primit livrări de pizza şi la 2:00 noaptea“, a spus Van Landeghem.

„Nu mai pot dormi. Încep să tremur de fiecare dată când aud un scuter pe stradă. Mă tem că cineva urmează să sune încă o dată la uşa mea cu o pizza fierbinte”, a adăugat el. 

Bărbatul îşi aminteşte că într-o zi din ianuarie 2019, zece livratori diferiţi s-au prezentat la uşa sa, dintre care unul avea nu mai puţin de 14 pizza.

„Am refuzat întotdeauna livrările, aşa că nu am plătit niciodată nimic”, a spus el, adăugând că hărţuirea nu este enervantă doar pentru el, dar şi pentru restaurante.

Pensionarul în vârstă de 65 de ani a depus mai multe plângeri la poliţie, dar fără succes. Bărbatul spune că nu are duşmani. Mai mult, inclusiv prietenii lui primesc din când în când câte o pizza, fără să fi dorit aşa ceva.

Jurnaliştii belgieni au întrebat la poliţie de ce anchetatorii nu caută adresa IP a misterioasei persoane care plaseză comenzile de pizza. Oficial, responsabilii poliţiei nu au vrut să facă declaraţii, dar au confirmat că a fost deschisă o anchetă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

mihai radu
10.06.2020, 21:33:48

Cam prostănac belgianul,putea pune un anunț mare pe ușă "nu mă dreanjațí nu am comandat pizza" și gata !

+1 (3 voturi)
Sorin Constantin
11.06.2020, 05:25:18

@ mihai..., livratorii sînt la muncă, preiau o comandă cu adresa tipului și o livrează în timp... Dau și eu cu părerea, dacă ăi care îi tot trimit pizza ar trimite și o sticlă de vin, bere, trăscău, etc. ar mai fi refuzate trimiterile ? Mai zice omul un of, că el nu a plătit nimic, deci comenzile au fost făcute de unii care aveau nevoie de clienți care să plătească, nu erau de bog'da'proste.

0 (2 voturi)
geek-a-contra
10.06.2020, 23:17:18

adica a avut nevoie de 9 (noua!!!!!) ani ca sa reactioneze?

+1 (1 vot)
Jason_Bourne
11.06.2020, 14:06:02

E fiul lui cu care nu a avut relatii tocmai amicale,isi bate joc de el in felul asta !

0 (2 voturi)
Modifică Setările