Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Un tânăr gay are 10 copii cu 9 femei diferite, după ce „şi-a oferit serviciile” pe Facebook

1
29 Jun 2015 18:31:22
Autor: Daniel M Dumitru
Kenzie este homosexual şi vrea să crească un copil alături de un cuplu de lesbiene/FOTO Mirror.co.uk
Kenzie este homosexual şi vrea să crească un copil alături de un cuplu de lesbiene/FOTO Mirror.co.uk

Kenzie Kilpatrick, un britanic de 26 de ani, a încercat să ajute până acum peste 50 de femei să devină mame, donând spermă. El nu recurge însă la varianta oficială de donare, printr-o bancă de spermă, ci ia legătura direct cu viitoarele mame.

Kenzie a devenit astfel tatăl biologic a 7 copii, iar alţi 3 se vor naşte în curând. Bărbatul spune că nu cere bani ca să doneze spermă, vrea numai decontarea transportului şi a cazării. El se deplasează în localitatea unde stă clienta, îi oferă acesteia o mostră de spermă, iar apoi femeia se inseminează singură cu ajutorul partenerului său, folosind o seringă.

Chiar dacă este o metodă controversată, Kenzie spune că este foarte eficientă, multe cupluri infertile reuşind să aibă copii, după ani de încercări inutile, scrie Mirror.co.uk.

Bărbatul a devenit cunoscut după ce a scris pe Facebook că vrea să devină donator de spermă. Acum el are un grup online de donatori, care numără peste 200 de membri. Tânărul este homosexual şi cele mai multe cupluri care au apelat la serviciile lui sunt de lesbiene, dar şi un cuplu heterosexual.

Acum, Kenzie spune că va renunţa să mai doneze spermă, pentru că vrea să crească un copil născut în urma donării, alături de un cuplu de lesbiene. Femeile au acceptat să împartă cu el creşterea copilului. Tânărul va mai dona numai cuplurilor care au deja un copil de la el, în ideea că aceştia vor avea fraţi sau surori biologice.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
30.06.2015, 01:16:09

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările