Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

„Urmaşul“ lui Hugh Hefner: Candyman, australianul care şi-a construit propriul conac Playboy „populat“ cu stripteuze şi animale exotice

0
13 May 2015 16:43:51
Autor: Oana Bâltoc
Candyman adoră să fie masat cu frişcă de stripteuzele prezente la petreceri. FOTO Daily Mail/Instagram
Candyman adoră să fie masat cu frişcă de stripteuzele prezente la petreceri. FOTO Daily Mail/Instagram

Australianul Travers Beynon, fost jucător de fotbal şi moştenitorul unei averi impresionante realizate în industria tutunului, trăieşte într-o vilă a plăcerilor inspirată de vestitul conac Playboy, unde organizează petreceri care pot fi uşor confundate cu orgiile sexuale.

Bogătaşul Travers Beynon, supranumit Candyman (n.r. – Bărbatul de zăhăr), este considerat în Australia urmaşul fondatorului revistei „Playboy“, Hugh Hefner, datorită stilului de viaţă extravagant, dar mai ales pentru că şi-a construit la rândul lui o vilă a plăcerilor, după modelul conacului Playboy.

Australianul este o vedetă şi pe reţelele sociale, cu 14.500 de fani numai pe Instagram, graţie celor aproape 700 de fotografii postate, instantanee realizate la petrecerile sale devenite faimoase, notează Daily Mail. 

Candyman speră ca evenimentele pe care le organizează să acţioneze ca un fel de promovare pentru afacerea sale cu tutun, iar vânzările să fie impulsionate pe viitor.

De la petrecerile date de bogătaş nu lipsesc „zeiţele de zahăr“, întruchipate de zeci de tinere sexy, mai mult goale, care se ocupă de invitaţi. Fotografile împărtăşite fanilor cu regularitate de omul de afaceri, pe reţelele sociale, dezvăluie distracţiile de care au parte oaspeţii săi. 

FOTO Daily Mail/Instagram

Din „meniu“ nu lipsesc animalele exotice care se plimbă pe domeniul său privat, o colecţie impresionantă de maşini scumpe, printre care Lamborghini, Ferrari şi Rolls Royces, stripteuze cu sânii goi, aducerea invitaţilor cu elicopterul, dar şi degustări de hamburgeri direct de pe trupurile dezgolite ale escortelor.

FOTO Daily Mail/Instagram

Travers Beynon a mărturisit că ideea de a-şi face propriul bârlog al plăcerilor i-a venit în urmă cu 20 de ani, iar de atunci a câştigat suficientă experienţă de viaţă pentru a pune în practică toate nebuniile posibile, „un fel de Disneyland pentru adulţi“.

FOTO Daily Mail/Instagram

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările