Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Vara aceasta se poartă SensoDays

0
Articol publicitar
21 Aug 2019 07:33:25
Autor: ADH

Summer Holiday mood on! Fie că ai plănuit o vacanţă la munte sau la mare, produsele tale favorite de la www.sensodays.ro sunt un must have în bagajul de travel. Iar pentru că vara aceasta se poartă Sensodays, Adina Halas, Andreea Perju şi Geanina Ilieş au spus ”da” celor mai cool produse. Like proper superstars J.

Sense the touch of magic

Feel, touch, love pentru că viaţa este un amalgam de simţuri pe care fiecare persoană merită să le experimenteze la maxim în orice moment.

Cum fiecare produs SensoDays are nevoie de it`s proper superhero friend, asocierea cu Adina, Andreea & Geanina a venit în mod natural.

Prosopul de baie Missoni, odorizantul auto Maison Berger sau lampa Kartell au fost doar câteva dintre hero product-urile care şi-au făcut uşor drum printre bagajele celor trei vedete în zilele toride ale lui August.

Jucăuşe şi mereu puse pe şotii, produsele de la SensoDays sunt ideale atunci când plănuieşti cele mai liniştite vacanţe, fie că mergi la piscină, fie undeva departe, în care telefonul este cel mai bun prieten când vrei să faci poze de neuitat.

Întotdeauna mă bucur că sunt zile în care pot să mă relaxez, fără nicio problemă, la piscină, aşa că nu merg fără prosopul meu favorit Missoni de la SensoDays. Ne completăm reciproc pentru că we both really love sunny days” a spus Adina Halas.

Sunt zile lungi în care faci un roadtrip interminabil către un festival sau un concert, aşa că neapărat ai nevoie de un aliat de încredere cum este parfumul Berger care transformă un drum obişnuit într-o experienţă fascinantă. Iar zilele cu soare sunt întotdeauna #mysensodays. That’s why I love summer” a spus Geanina Ilieş.

Andreea Perju:”Summer, party & friends, iar când spun friends mă refer la produsele mele dragi de la SensoDays. Indiferent de ce planuri am, atunci când îmi pregătesc travel bag-ul ele sunt în fruntea listei, pentru că ştiu că relaxarea adevărată începe abia acum. Vara asta let your heart lead the way J

Iar cum vara încă nu s-a încheiat, vă aşteptăm pe site-ul SensoDays să descoperiţi şi voi întreaga gamă de produse de plajă & piscină.

It really feels like a super summer! J

*****

Despre Sensodays

SensoDays crede că fiecare persoană are un vis, o idee despre interiorul ideal al casei sale. De asemenea, întreaga echipă susţine viziunea că visele pot deveni realitate. Este motivul pentru care Sensodays reuşeşte să recomande şi să ofere cele mai interesante, mai versatile şi mai noi produse şi colecţii ale brandurilor cu reputaţie in domeniul băilor, bucătăriilor şi al decoraţiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoană are o filosofie unică de viaţă şi este misiunea asumată de a o ajuta să o implementeze în casa visurilor sale.

Cu o experientă de peste 15 de ani în managementul categoriilor, sute de furnizori auditaţi permanent şi o logistică impecabila cu livrare în toată ţara SensoDays te invită să adaugi o notă personală. #mysensodays

Pe www.sensodays.ro găsiţi peste 100 de branduri premium, iar pentru inspiraţie vă asteptam în  cele două showroom-uri din Bucureşti, Băneasa, Strada Bilciuresti nr. 20-22 şi Ştirbei Voda 160-162.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările