Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Viaţa incredibilă a femeii-pisică: nenumărate operaţii estetice, un divorţ de miliarde de dolari, violenţă domestică

0
1 Oct 2020 09:33:26
Autor: Click! pentru femei
Jocelyn Wildenstein, femeia care iubeşte pisicile
Jocelyn Wildenstein, femeia care iubeşte pisicile

Jocelyn Wildenstein este, probabil, unul dintre puţinii oameni care nu s-ar supăra dacă fostul preşedinte Ion Iliescu i-ar adresa apelativul „Măi, animalule!“. Iar asta pentru că numeroasele operaţii estetice pe care le-a făcut au avut un scop clar: să arate ca o pisică. Însă intervenţiile chirurgicale sunt doar o mică parte a stilului de viaţă extravagant, în care doar factura de telefon ajungea uneori la 5.000 de dolari pe lună.

Azi are 80 de ani şi trăieşte în Elveţia, ţara sa natală, însă de-a lungul vieţii a locuit la Paris, în Africa de Sud, New York şi Caraibe.

S-a născut într-o familie de clasă mijlocie, în Lausanne, iar la 17 ani a început o relaţie cu un producător de film. Peste câţiva ani a ajuns la Paris, iar acolo a intrat în anumite cercuri unde a învăţat să vâneze. Adnan Khashoggi, un traficant arab de arme şi unul dintre cei mai bogaţi oameni ai acelor vremuri (cu o avere de 4 miliarde de dolari în anii ʼ80) i-a făcut cunoştinţă cu viitorul ei soţ, dealerul de artă Alec N. Wildenstein.

La rândul lui, acesta provenea din una dintre cele mai bogate familii din SUA. Cei doi s-au căsătorit şi au avut doi copii.

În primul an de mariaj Jocelyn a făcut prima operaţie estetică, un lifting în zona ochilor. Nu a recunoscut niciodată operaţiile estetice, ba chiar a declarat că schimbările s-au datorat moştenirii sale genetice elveţiene. „Bunica mea avea ochi de felină şi pomeţii foarte pronunţaţi, pe ea o moştenesc“, declara ea.

Citeşte aici incredibila poveste a femeii-pisică, celebră nu doar pentru aspect, ci şi pentru faptul că şi-a agresat partenerii, află ce sumă fabuloasă a obţinut la divorţ şi vezi o galerie foto cu aceasta. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările