Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Vibraţia şi potenţialul zilei de 31 octombrie 2020. Energie debordantă şi sclipiri de geniu

1
31 Oct 2020 08:52:42
Autor: Redacţia Adevărul
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Ziua de 31.10.2020 este dominată de vibraţia cifrei nouă. Simbolul cifrei 9 este spirala. Ea poate duce în sus până la infinit sau poate coborî până în pământ. Depinde de cunoştinţele pe care fiecare dintre noi le-am acumulat de-a lungul vieţii şi de propria cunoaştere de sine pentru a putea beneficia din plin de spirala care urcă.

„Matematica este alfabetul cu care Dumnezeu a scris Universul” - Galileo.
 
Trebuie spus încă de la început că vibraţia unei zile cuprinde în interiorul ei o potenţialitate, iar punerea în practică, în concret a acestui potenţial, depinde foarte mult de cum ne raportăm fiecare la noi înşine şi la tot ceea ce ne înconjoară. „Vina” neîmplinirii potenţialului nu o putem atribui zilei, ci propriilor noastre limitări. 
 
Ca sa poţi acţiona corect către un scop propus, te va ajuta cunoaşterea de sine şi relaţia bună cu tine însuţi. Astfel îţi va fi mai usor să realizezi lucrurile pe care ţi le doreşti, putând depăşi barierele şi temerile care te opresc din drum.
 
Să vedem însă ce putem face cu oportunităţile şi potenţialul acestei zile, atât cît ne cunoaştem fiecare. 
Privind lucrurile în ansamblul lor, ziua de 31.10.2020 are vibratia nouă, formata din cifrele datei, adunate  (3+1+1+2+2=9). 
 
Nouă este o cifra de foc care arde pentru a aduce lumină şi caldură, arde pentru a renaşte. Este o cifră de sinteză.
Prin urmare, în această zi, daca vei acţiona fără ezitare, conform cunoaşterii pe care o deţii, vei putea duce lucrurile către un nivel superior. 
 
31 octombrie 2020 ne cere să analizăm situaţiile pe care vrem să le transformăm în favoarea noastră şi să nu ezităm, pentru că, dupa luarea deciziei corecte, să acţionăm în consecinţă. Această zi ne va pune faţă în faţă cu alegeri de tot felul, iar tentaţia de a rămâne în analiză este destul de mare. Dacă vom rămâne prea mult în a cântări situaţiile, riscăm să nu acţionăm la timp pentru a ajunge la scop şi astfel să ratăm şansa care ni se oferă, aceea de a transforma lucurile într-un mod favorabil. 
 
Ziua cu vibraţie 9 ne va îndemna să ne smulgem din rutină, din obiceiurile confortului. Vom simţi o energie debordantă care îşi va cere dreptul la exprimare prin lucruri noi, inedite. Vom simţi nevoia să experimentăm lucrurile cunoscute în moduri diferite, vom fi nonconformişti, fără a fi teribilişti. Vom simţi o doză generoasă de zăpăceală dulce, ce ne poate arăta un alt potenţial propriu, nebănuit până acum. Ne vom surprinde pe noi înşine cu momente de sclipire genială, de spontaneitate, dar şi cu un abil spirit al observaţiei, penetrant, care ne va fi folositor în a vedea micile detalii, însă va trebui să fim atenţi să nu cădem în latura exagerării. 
 
Vom avea parte de oameni generoşi în drumurile noastre, ce vor face ca noi înşine să dăm dovadă de altruism, răspunzând ca niciodată ajutorului cerut de ceilalţi.
 
Abilitatea de a ne adapta situaţiilor de orice natură ne va surprinde într-un mod plăcut, dar există şi riscul de a dezvolta obsesii. Nu trebuie să ne impacientăm cu privire la obsesii, pentru că acest lucru se va întâmpla doar astăzi. Va fi ca o melodie pe care nu ne-o putem scoate din minte, însă cu zorii zilei următoare vom fi scăpaţi de obsesia temporară, pentru că, fireşte, ne vom trezi în altă zi, ce deţine o altă vibraţie. 
 
Cine este prieten al culorilor, poate purta astăzi auriu sau nonculorile alb ori negru, ca pe un talisman al zilei. Fie că este o eşarfa, o cravată sau o panglică legată la mâna ori o brăţară cu oricare dintre aceste culori, îi poate aduce celui care le poartă un plus de încredere, dar doar pentru astăzi. Maine este o altă zi….cu alte culori.
Prin urmare, cheile zilei sunt: Ruperea de rutină, alegeri fără ezitare şi transformarea lucrurilor către un nivel superior.
 
Omul cu adevărat liber este cel care are mai multe opţiuni. 
Mintea ta este o gradină. Gândurile tale sunt seminţe. Poti cultiva buruieni sau poţi cultiva flori. Alege!
Succes!
 
Oana Dominte

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

bios
31.10.2020, 13:43:30

Ce imbecilitate !...

Modifică Setările