Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Horoscopul zilei: duminică, 2 noiembrie

0
2 Nov 2014 02:16:40
Autor: Redacţia Adevărul
Aflaţi ce v-au rezervat astrele duminică, 2 noiembrie. FOTO: Shutterstock
Aflaţi ce v-au rezervat astrele duminică, 2 noiembrie. FOTO: Shutterstock

Aflaţi din horoscopul realizat de specialistul astro24.ro, astrologul Gabriel Mihailovici, ce v-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 2 noiembrie 2014.

BERBEC:  Cuvântul cheie de astăzi este INIŢIATIVĂ.  Aţi avea deplin succes, dacă, în prealabil, luaţi pulsul evenimentelor „casnic e” şi nu numai...Mizaţi pe puterea exemplului personal şi stimulaţi orice atitudine înnoitoare a celor apropiaţi sufletului dvs.

TAUR: Cuvântul cheie de astăzi este ACUMULARE.  În această categorie pot intra emoţiile, senzaţiile, bilanţul contabil, experienţa socială... Conştiinţa rămâne principalul filtru al celor trăite, având un rival în ...„prima impresie contează”...

GEMENI: Cuvântul cheie de astăzi este COMUNICARE. Poate fi concisă şi precisă, într-un context în care, parcă toţi ar dori să vorbească. Simultan, cu voce tare şi fără drept la replică. Impresionaţi prin excelentul/exersatul spirit de analiză şi sinteză.

 RAC: Cuvântul cheie de astăzi este SENSIBILITATE.  Graţie căreia citiţi mai bine caracterele, imboldurile, atitudinile şi orice exaltare...nemotivată. Vă rezervaţi dreptul de a opina numai alături de membrii familiei, tocmai pentru ca forţa discursului să aibă impactul dorit.

LEU: Cuvântul cheie de astăzi este VOINŢĂ. De a fi sincer şi egal cu dvs, de a evita tot ceea ce este indecent, sub demnitatea şi sistemul propriu de valori. Prin asocierea cu empatia, coordonaţi mai bine prim-planurile şi momentele de repliere.

FECIOARĂ: Cuvântul cheie de astăzi este VERIFICARE. Ca o emblemă a principiului „în tot ce faci, foloseşte prudenţa & discreţia şi ai în vedere viitorul”. De aceea, ţineţi mult să rezistaţi la provocări şi să lăsaţi impresia că ştiţi mult mai mult(e) decât spuneţi.

BALANŢĂ: Cuvântul cheie de astăzi este COOPERARE. ...însă păstrându-vă identitatea şi abilitatea de a readuce echilibrul/normalitatea în fiecare tip de asociere, din care faceţi parte. Diplomaţia recunoscută poate fi contrabalansată de...tăceri grăitoare.

SCORPION: Cuvântul cheie de astăzi este RELANSARE. Este mai curând impusă de precipitarea unor evenimente, astfel că o priviţi exclusiv ca un mijloc în sine şi nu drept un scop în sine. Căutaţi s-o corelaţi cu preferinţele celor dragi şi cu realele & actualele dvs posibilităţi de exprimare.

SĂGETĂTOR: Cuvântul cheie de astăzi este ABILITATE....în primul rând de a vă înţelege propria persoană, apoi ce se întâmplă în jurul dvs şi apoi cu ceilalţi...„A înţelege înseamnă a egala”...În lipsa unui „auditoriu” pe măsura aşteptărilor, păstraţi-vă concluziile în forul dvs interior.

CAPRICORN: Cuvântul cheie de astăzi este VALORIFICARE... de oportunităţi în care...fie optaţi să tăceţi, fie să vorbiţi concis, precis la subiect, fără a urmări vreun efect anume. Vă preocupă utilitatea faţă de familie şi societate, înscrisă în...legile nescrise...ale vieţii.

VĂRSĂTOR: Cuvântul cheie de astăzi este CREATIVITATE.  Iar valoarea o capătă numai alăturată conştiinţei. Dovediţi obiectivitate în lupta dintre efemer şi durabil, dintre conjunctural şi reprezentativ, indiferent de domeniu, chiar dacă nu faceţi cunoscută „foaia de arbitraj”.

PEŞTI: Cuvântul cheie de astăzi este SPIRITUALITATE. Vă dirijaţi ambiţiile spre cauze nobile, iar aceste aspiraţii vă conferă un ascendent moral asupra semenilor „aflaţi nu peste vremi, ci sub vremi”. Vă alimentaţi motivaţia şi prin abilitatea de a constata/interpreta orice postându-vă „deasupra binelui şi răului”.

Citiţi horoscopul detaliat pentru ziua de duminică, 2 noiembrie, pe site-ul astro24.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările