Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Mireasa libaneză care a scăpat de explozia din Beirut. Cum a surprins-o deflagraţia: Credeam că o să mor

4
6 Aug 2020 16:19:05
Autor: Adelina Mărăcine
Mireasa Israa Seblani Captură video Twitter
Mireasa Israa Seblani Captură video Twitter

Filmarea cu mireasa spulberată de suflul exploziei de la Beirut în timp ce făcea poze de nuntă a fost una dintre cele mai puternice mărturii ale dezastrului din capitala libaneză.

Tânăra de 29 de ani a povestit pentru presa internaţională ce a simţit în acele momente. Ea şi soţul ei s-au întors acolo unde au fost prinşi de explozie, în faţa hotelului unde urmau să petreacă noaptea nunţii, hotel care e acum o ruină.

„M-am pregătit pentru marea zi timp de două săptămâni. Eram fericită ca orice altă fată, mă căsătoream. Mă gândeam că părinţii o să se bucure că o să mă vadă în rochie albă, că o să arăt ca o prinţesă şi toate cele, eram foarte fericită ca orice altă fată. 

Despre ce s-a întâmplat în timpul exploziei, nu am cuvinte să explic. Mă simţeam tristă. Vă spun sincer, zâmbetul pe care îl vedeţi acum nu exista cu o zi înainte. Eram şocată, mă întrebam ce s-a întâmplat, credeam că o să mor. Soţul meu mi-a zis că trebuie să continuăm, că nu putem să ne oprim, că trebuie să continuăm.“, a mărturisit tânăra mireasă Israa Seblani, notează digi24.ro. 

„Am început să ne plimbăm şi era totul foarte trist. Nu pot să descriu distrugerile şi sunetul exploziei. Suntem încă în stare de şoc. Nu am auzit în viaţa mea ceva similar cu sunetul acestei explozii“, a declarat şi mirele Ahmad Subeie. 

Israa Seblani: „Tot timpul am încercat să fiu, nu neapărat o persoană faimoasă. Dar după cele întâmplate, nu trebuie să mai fac nimic. Acum mă cunoaşte toată planeta“, a a adăugat Isreaa Seblani. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Bibi Loi
6.08.2020, 16:45:37

"Filmarea cu mireasa spulberată". Imi vine sa vomit.

+4 (4 voturi)
pathfinder
6.08.2020, 18:10:41

Si mie...

+1 (1 vot)
Fahrenheit 451
6.08.2020, 18:34:58

Mireasa a suferit un șoc puternic și a doua zi zâmbește larg?... http://www.epsihologia.ro/anxietatea/tipuri/79-sindrom-de-stres-acut.html

+1 (1 vot)
TIBI
6.08.2020, 19:43:29

precum 11 septembrie

+2 (2 voturi)
Modifică Setările