Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Micuţul Picasso englez

0
30 Nov 2009 20:35:08
Autor: adevarul
Picturile lui Kieron Williamson, în vârstă de 7 ani, au deja un succes nebun
Picturile lui Kieron Williamson, în vârstă de 7 ani, au deja un succes nebun

În numai 14 minute a câştigat 18.700 de euro de pe urma picturilor sale. Kieron Williamson este numele băiatului de numai 7 ani, o revelaţie a Angliei în materie de artă.

Copilul s-a remarcat şi în rândul iubitorilor de artă din Japonia şi Canada. Toate creaţiile sale relevă în culori de apă sau pe bază de ulei peisaje din regiunea britanică Norfolk.

Kieron a devenit faimos în urma unei expoziţii desfăşurate anul acesta, la galeria Picturecraft din Holt, oraşul său natal. Aici, băiatul şi-a vândut rapid toate cele 14 creaţii.

Următoarea expoziţie, în august 2010

„Mă aşteptam să fie vândute cel mult două dintre creaţiile mele. Pictura este pasiunea mea, deşi trebuie să recunosc că-mi place la nebunie şi să joc fotbal", spune entuziasmat baiatul. Picturile sale se remarcă prin abilitatea cu care a îmbinat culorile excentrice cu nuanţele şi tonurile, în aşa fel încât ai zice că pensula a fost în mâna unei persoane mult mai în vârstă.

Potenţialul lui Kieron a fost confirmat de mulţi critici de artă. Băiatul va fi lăsat în grija unui prieten de familie, care s-a oferit să-i cultive în continuare talentul cu ajutorul studiului aprofundat al tehnicii culorilor. Următoarea expoziţie a lui Kieren va avea loc abia în august 2010.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările