Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Cum să-ţi redobândeşti părul în doar 10 secunde, fără tratamente periculoase

3
4 Oct 2013 17:59:36
Autor: Răzvan Băltăreţu
De la chelie la păr în doar 10 secunde. FOTO Spi0n.com
De la chelie la păr în doar 10 secunde. FOTO Spi0n.com

După o anumită vârstă, poate chiar din tinereţe, bărbaţii încep să-şi piardă părul. Tratamente lăudate există de câţiva ani, dar abia acum există şi unul care chiar dă rezultate. În doar câteva secunde! Este vorba de Caboki.

Caboki, pe pagina oficială, este lăudată drept soluţia perfectă pentru momentul în care crezi că părul pe care îl mai ai în cap nu este suficient. Nu este vopsea care doar să-ţi coloreze părul, nu este nici perucă, ci undeva la mijloc. Elimină, pe măsură ce aplici soluţia, golurile de păr din cap şi îţi conferă o coafură poate nu de invidiat, dar ceva mai întremată.

Producătorii susţin că este produsă din fibre naturale obţinute dintr-o anumită plantă şi este o soluţie eficientă chiar şi pentru bărbaţii cu scalp sensibil. Nu necesită alte soluţii aplicate înainte sau după folosire şi aderă la părul natural fără probleme. Principiul din spatele Caboki este că atunci când o aplici aderă la firul de păr şi acesta devine mai gros. Astfel sunt acoperite rând pe rând toate acele zone lipsite de prea mult păr.

Producătorii se laudă cu faptul că soluţia lor nu conţine substanţe care pot irita sau distruge pielea scalpului, iar în soluţiile care promit creşterea părului ei nu prea cred. Ei folosesc în Caboki o plantă denumită Moroccan Gossypium Herbaceum, o specie de bumbac pe care o pot folosi fără griji cu privire la integritatea fizică a clientului şi care dă cele mai bune rezultate. „Fibrele acestei plante sunt similare la nivel vizual cu cele ale firului de păr natural. Încă un motiv pentru care nimeni nu va şti că foloseşti aşa ceva, dacă tu nu-i spui“, se mai arată pe site-ul producătorului.

În plus, fibrele sunt şi colorate după ce sunt procesate. În mod natural nuanţa lor de culoare este albă spre gri, dar pot fi uşor aplicate culori, fără să fie folosite chimicale sau procese complexe ca în cazul fibrelor de lână pe care le folosesc alţi producători. În videoclipul de mai jos este demonstrată această soluţie şi cât de repede poţi să afişezi o podoabă capilară mai bogată.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Sorin5780
4.10.2013, 20:03:17

Adică îți pui scame în păr și speri să nu-ți cadă cînd ți-e lumea mai dragă. :) Eu stau foarte bine cu părul scalpului, dar în barbă am multe goluri. Aveți „scame” și pentru barbă? ;))

+4 (4 voturi)
JIM BEAM
4.10.2013, 23:08:59

Articol mincinos!, nu e solutia minune pt. crestrea parului ci sa ne lipim bbc. in cap, ca niste prosti...bravo adevarul !, semeni tot mai mult cu click si cancan..

+4 (4 voturi)
Utilizator Adevărul
27.11.2014, 15:38:02

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările