Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Zodiac european 2022. Conjuncţia Jupiter-Neptun aduce noroc şi creativitate pe tot parcursul anului

0
14 Jan 2022 12:56:53
Autor: Click! pentru femei
Mulţi nativi vor trece de la agonie la extaz, dacă îşi asumă riscuri şi încep proiecte noi @shutterstock
Mulţi nativi vor trece de la agonie la extaz, dacă îşi asumă riscuri şi încep proiecte noi @shutterstock

Astrologii se referă la 2022 ca la un „an maestru‟, primul din cei 12 care urmează. Spre deosebire de 2021, acest an se anunţă mai aşezat din punct de vedere al răsturnărilor de situaţie şi cu multe oportunităţi. Conjuncţia Jupiter-Neptun aduce multe şanse de câştig celor care îşi pun creativitatea la contribuţie.

Tot anul va fi guvernat de stări emoţionale duse la extrem. Vom naviga de la agonie la extaz în timp record, iar lecţiile pe care le vom învăţa în acest an ne vor transforma total. Nu vom mai fi la fel cum am fost până acum, iar dacă avem curaj şi viziune, şansele de succes vor fi de partea noastră. Universul ne dă o pauză de la provocările cosmice şi ne îndeamnă să ne asumăm riscuri. Jupiter, planeta norocului, şi Neptun, planeta creativităţii, se vor întâlni pe tot parcursul anului şi, împreună, vor construi contexte favorabile pentru activităţi, afaceri şi proiecte îndrăzneţe din domeniul artei şi creativităţii. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte!

Berbec

Începutul anului te forţează să te hotărăşti ce vrei cu adevărat de la relaţia actuală sau de la cea viitoare, pentru a evita să fii captiv într-un parteneriat toxic, consumator de energie. Jupiter, planeta evoluţiei şi a norocului, se va afla în semnul tău din luna mai până în luna octombrie, aşa că orice activitate vei începe în această perioadă va avea o semnificaţie majoră în destinul tău. Anul acesta, vei avea parte de oportunităţi în carieră, dar pentru a evolua, trebuie să scapi de tot ce te-a ţinut pe loc în 2021. Perspectivele de sănătate sunt excelente.

Citeşte continuarea aici.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările