Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Zodii care au nevoie de dovezi constante de iubire pentru a nu căuta afecţiune în afara relaţiei

0
11 Jul 2020 18:16:38
Autor: Lizeta Oprea
Zodii care au nevoie de dovezi constante de iubire
Zodii care au nevoie de dovezi constante de iubire

Nu au nicio reţinere în a-şi comunica nevoile fizice, dar este o adevărată provocare să fie deschişi în relaţie atunci când vine vorba de nevoile emoţionale. Problema este că atunci când nu au atenţia partenerului, devin extrem de geloşi.

Rac

În cele mai multe cazuri, este extreme de dificil pentru Rac să se deschidă emoţional într-o nouă relaţie. Este nevoie de timp, răbdare şi perseverenţă pentru a-i câştiga acestuia încrederea şi dragostea. Chiar şi aşa, merită efortul. Este unul dintre cele mai iubitoare semne zodiacale. Trebuie subliniat şi faptul că este un proces continuu de câştigare şi menţinere a încrederii Racului, acesta având nevoie constant de noi dovezi. Iar secretul este să îi oferi atenţia şi afecţiunea de care are nevoie, pentru a se simţi iubit şi sigur că nu va fi rănit, scrie elitedaily.com

Leu

Leul nu avea cum să lipsească de pe lista semnelor care au nevoie de iubire şi atenţie. De fapt, viaţa lui se rezumă la obţinerea atenţiei în orice mediu s-ar afla. Are nevoie de un partener care este fericit să-i ofere afecţiune fără a i se reaminti. Planeta care îl guvernează este Soarele, aşa că n-ar trebui să mire pe nimeni faptul că aceştia au nevoie să le fie apreciate carisma şi farmecul natural. Şi dacă nu le primeşte de la partener, atunci le va accepta de la următoarea persoană care este dispusă să le ofere. De aici şi predispoziţia de a cădea în capcana infidelităţii.

Scorpion

Pentru că este o persoană atât de independentă, s-ar putea să credeţi că nu este genul care să aibă nevoie de iubire şi prea multă atenţie. Guvernat de Pluto, planet asociată cu puterea, Scorpionul este plin de încredere în sine, dar foarte sensibil şi emoţional. Această nevoie constant de afecţiune poate face dificilă pentru ei implicarea într-un parteneriat, până când vor găsi o persoană  intuitivă care îi înţelege cu adevărat. Nu au nicio teamă să-şi comunice nevoile fizice, dar este o provocare să fie deschişi în relaţie atunci când vine vorba de nevoile emoţionale. Problema este că atunci când nu au atenţia partenerului, devin extrem de geloşi. Aşteptaţi-vă să se închidă şi mai mult în el şi să evite comunicarea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările