Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Zodii predispuse la extenuare din cauza stresului

1
10 Jul 2019 18:35:03
Autor: Lizeta Oprea
Zodiile predispuse la extenuare din cauza stresului
Zodiile predispuse la extenuare din cauza stresului

Se gândeşte adesea la viitor şi, deşi acest lucru este util atunci când vine vorba de planificarea şi atingerea obiectivelor, poate crea şi un sentiment de stres în legătură cu ceea ce s-ar putea „întâmpla“. Dorinţa lor puternică de a schimba lumea poate duce la extenuare.

Fecioară

Ca să fie fericite, Fecioarele trebuie să se asigure că totul se desfăşoară fără probleme. Şi nu numai în viaţa lor, ci şi în viaţa celor apropiaţi. Cum vă puteţi imagina, acest lucru duce la frustrare şi stres. Dincolo de concentrarea asupra propriilor planuri, Fecioara are tendinţa de a-şi asuma responsabilităţile prietenilor, familiei, colegilor şi chiar partenerului.

Capricorn

Fiind guvernat de Saturn, planeta responsabilităţii, disciplinei şi ordinii, Capricornul este predispus la stres şi probleme legate de dorinţa de a rezolva toate problemele din jur. Se simt responsabili pentru multe lucruri şi preiau presiunea muncii nefăcută de ceilalţi. Lucrează din greu pentru a o duce la capăt, ceea ce este o calitate excelentă, însă nu şi atunci când acest lucru duce la epuizare.

Vărsător

Vărsătorul este guvernat de Uranus, planeta schimbării şi a progresului, şi Saturn, planeta responsabilităţii. Această combinaţie face ca Vărsătorul să se simte copleşit de modul în care îşi asumă majoritatea sarcinilor atunci când lucrează în echipă. Se gândeşte adesea la viitor şi, deşi acest lucru este util atunci când vine vorba de planificarea şi atingerea obiectivelor, poate crea şi un sentiment de stres în legătură cu ceea ce s-ar putea „întâmpla“. Dorinţa lor puternică de a schimba lumea poate duce la extenuare.  Este benefic pentru ei să-şi ia un partener de lucru care să ştie cum să stabilească limitele şi să-i ţină cu picioarele pe pământ.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Galeriu Crestinu
11.07.2019, 01:37:44

...zodiile astea-s extenuate ele de mult....cine mai crede-n ele...