Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Zodii care vor avea noroc în luna iubirii

0
14 Feb 2020 20:47:52
Autor: Lizeta Oprea
Zodii care cunosc adevărata semnificaţie a dragostei în luna februarie
Zodii care cunosc adevărata semnificaţie a dragostei în luna februarie

Luna dragostei aduce o vibraţie pozitivă îndrăgostiţilor. O parte dintre zodii beneficiază de o perioadă favorabilă din punct de vedere astral.

Gemeni

Ţi-a trecut prin minte că te-ai putea îndrăgosti de cineva de peste mări şi ţări? Niciodată nu spune niciodată, mai ales că Soarele  trece peste casa călătoriei şi a educaţiei. Din fericire, cu Venus rătăcind prin casa a 11-a a prieteniei, veţi fi încurajaţi de aceştia să faceţi pasul spre marea dragoste, ceea ce ar putea duce la ceva interesant pentru cei care sunt singuri. Comunicarea este totul, exprimă ceea ce simţi şi nu uita că atul tău este curajul.

Fecioară

Soarele v-a poposi în casa a şase a siguranţei, ceea ce vă va ajuta să fiţi din nou siguri pe voi şi autentici. Februarie este luna comunicării pentru voi, ceea ce înseamnă că veţi reuşi să clarificaţi situaţiile ce provocau frustrări în cuplu. Veţi reveni la uşurinţa relaţionării pe care o aveaţi la începutul relaţiei şi veţi simţi că travesaţi luna dragostei. Nu uitaţi să vă serbaţi iubirea şi să fiţi recunoscători pentru o dragoste atât de mare.

Capricorn

În ciuda a ceea ce arăţi în exterior, recunoaşte-ţi că eşti o persoană romantică. Eşti mai încrezător decât oricând şi acest lucru te face să ai încredere şi în relaţia şi partenerul pe care ţi l-ai ales. Fie că este vorba despre o masă la un restaurant la care nu aţi mai fost sau poate chiar o escapadă romantică, celebrează dragostea şi bucură-te de farmecul ei. Venus va restabili confortul casei voastre, construind între voi o fundaţie emoţională puternică. Totul începe din interior. Când te simţi bine cu tine, totul din exterior lucrează în favoarea ta.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii